siwyex Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 To jak chłopaki/dziewczyny ustalamy jakiś termin ? Może środa, czwartek ... ? :smile: Ps. Chętnie z Wami odwiedze babcie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 To jak chłopaki/dziewczyny ustalamy jakiś termin ? Może środa, czwartek ... ? :biggrin: Ps. Chętnie z Wami odwiedze babcie :) Temat spotkania narazie zostawmy :) ale napewno będzie obgadany !! A tak btw. chciałem Wszystkim Wam Cudowni Moi Druhowie Z Rybnika i Okolic Życzyć Wesołych Świąt !! ... tu specjalnie od Browara :) e-kartka Świąteczna :wink: HARDKOR SANTA Pozdrawiam !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego chłopaki w nowym roku ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 No, wiesz siwyex?? Tylko chłopakom??!!?? Czuję się urażona :) Ja również życzę wszystkim najlepszego w Nowym Roku :)Do zobaczyska na jakiejś integracyjnej :icon_mrgreen:PS. Swietna karteczka, Browar. I dzięki za życzenia :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Browar melduje się po świętach i po nowym roku ... niestety z gorączką i bolącym gardłem .. ale i z L-4 więc jakiś plus jest :clap: :D ;) Co do Rybnik Fulll Hardkor Integration Party mit Browar - to napewno się odbędzie :biggrin: tylko się trochę podleczę :bigrazz: .. i proszę się nie wykręcać, że sesja itd. .. bo z tego co pamiętam to na akademcu najlepsze imprezki były właśnie przed sesją .. a że moje nie raz sie zazębiały to trwały one okrągły akademicki rok :bigrazz: ahh No to jeszcze tak oficjalnie ! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !! chłopaki i DZIEWCZYNY !! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam witam w Nowym Roku! Nio powoli dochodze do siebie po tych burzliwych święto-sylwestrach! :buttrock: I co... i moge ten czas podsumować piosenką "komu dzwonią, temu dzwonia ...":bigrazz: u babci było hardcorowo kiedys was zabiore hehehe bylo 14 osób na wigili! A co do imprez to teraz w weekend ide na urodzinki, no ale następny weekend może i będzie odpowiednim terminem żeby ciut mordki zmoczyć wspominając ostatnie czasy:P Więc pomyślcie nad terminem 13-tego może nie będzie pechowy:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 13-go odpada :banghead: Gosik robi urodziny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja też robię ur. 13-go :buttrock: Więc tez odpada :banghead: Jak już to moze 12-ty :) Ps. Violet, oczywiście że dziewczyną też ! Przepraszam ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czołem zjeby :P Zapytam tutaj: czy ktoś wybiera się na MWB do Łodzi 13-go :) W kupie raźniej :biggrin: Pozdroooo :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 HA HA HA :bigrazz: urodziny przesunięte o tydzień :clap: Draco a jak chcesz jechać ?? bo jak np. samochodem :) i masz jeszcze miejsce to ja chętnie się wybiore :) 10 zł mogę na paliwo sie dorzucić nawet :icon_biggrin: Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam!! MWB kusi strasznie ale moja szkoła chce mnie zatrzymac dla siebie i do tego mam im jakieś zaliczenia czy cos napisać! :wink: Co do mojej propozycji na piwko 13-tego to ja się wycofuje bo śmigam na urodzinki do chrzaśniaczki więc ten termin też odpada :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 HA HA HA :) urodziny przesunięte o tydzień Draco a jak chcesz jechać ?? bo jak np. samochodem i masz jeszcze miejsce to ja chętnie się wybiore :biggrin: 10 zł mogę na paliwo sie dorzucić nawet Kurde Draco!! Sorki za zamieszanie .... ale kobieta zmienną jest i jednak urodziny po raz trzeci zostają przeniesione wlaśnie na 13-go ... więc odpadam. Sorki!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Browar - szkoda ;)Chcielibyśmy razem z Violet jechać autem. Na razie tak na 50%. Jak by co, to mamy 3 miejsca wolne.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Browar - szkoda :banghead:Chcielibyśmy razem z Violet jechać autem. Na razie tak na 50%. Jak by co, to mamy 3 miejsca wolne.Pozdr. Kurde nie mów nawet :eek: też żałuje ... ale zwyczajnie nie mogę w ten weekend ... choć było juz blisko :) Pozdrowionka !! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam!Komu pasuje jutrzejsze popołudnie - wieczór? Ja na 100% jestem w Rybniku - rozpoczynam nową pracę :icon_mrgreen: Trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi