Skocz do zawartości

...:::RYBNIK I OKOLICE:::...

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To jak chłopaki/dziewczyny ustalamy jakiś termin ?

Może środa, czwartek ... ? :biggrin:

Ps. Chętnie z Wami odwiedze babcie :)

Temat spotkania narazie zostawmy :) ale napewno będzie obgadany !!

A tak btw. chciałem Wszystkim Wam Cudowni Moi Druhowie Z Rybnika i Okolic Życzyć Wesołych Świąt !!

... tu specjalnie od Browara :) e-kartka Świąteczna :wink: HARDKOR SANTA

Pozdrawiam !! :)

Browar melduje się po świętach i po nowym roku ... niestety z gorączką i bolącym gardłem .. ale i z L-4 więc jakiś plus jest :clap: :D ;)

Co do Rybnik Fulll Hardkor Integration Party mit Browar - to napewno się odbędzie :biggrin: tylko się trochę podleczę :bigrazz:

.. i proszę się nie wykręcać, że sesja itd. .. bo z tego co pamiętam to na akademcu najlepsze imprezki były właśnie przed sesją .. a że moje nie raz sie zazębiały to trwały one okrągły akademicki rok :bigrazz: ahh

No to jeszcze tak oficjalnie !

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !! chłopaki i DZIEWCZYNY !! :icon_razz:

Witam witam w Nowym Roku!

Nio powoli dochodze do siebie po tych burzliwych święto-sylwestrach! :buttrock:

I co... i moge ten czas podsumować piosenką "komu dzwonią, temu dzwonia ...":bigrazz: u babci było hardcorowo kiedys was zabiore hehehe bylo 14 osób na wigili!

A co do imprez to teraz w weekend ide na urodzinki, no ale następny weekend może i będzie odpowiednim terminem żeby ciut mordki zmoczyć wspominając ostatnie czasy:P

Więc pomyślcie nad terminem 13-tego może nie będzie pechowy:P

Pozdrawiam

HA HA HA :bigrazz: urodziny przesunięte o tydzień :clap:

Draco a jak chcesz jechać ?? bo jak np. samochodem :) i masz jeszcze miejsce to ja chętnie się wybiore :) 10 zł mogę na paliwo sie dorzucić nawet :icon_biggrin:

Pozdro!!

Witam!!

MWB kusi strasznie ale moja szkoła chce mnie zatrzymac dla siebie i do tego mam im jakieś zaliczenia czy cos napisać! :wink:

Co do mojej propozycji na piwko 13-tego to ja się wycofuje bo śmigam na urodzinki do chrzaśniaczki więc ten termin też odpada :buttrock:

Pozdrawiam

HA HA HA :) urodziny przesunięte o tydzień

Draco a jak chcesz jechać ?? bo jak np. samochodem i masz jeszcze miejsce to ja chętnie się wybiore :biggrin: 10 zł mogę na paliwo sie dorzucić nawet

Kurde Draco!! Sorki za zamieszanie .... ale kobieta zmienną jest i jednak urodziny po raz trzeci zostają przeniesione wlaśnie na 13-go ... więc odpadam.

Sorki!! ;)

Browar - szkoda :banghead:

Chcielibyśmy razem z Violet jechać autem. Na razie tak na 50%. Jak by co, to mamy 3 miejsca wolne.

Pozdr.

Kurde nie mów nawet :eek: też żałuje ... ale zwyczajnie nie mogę w ten weekend ... choć było juz blisko :)

Pozdrowionka !! :banghead:

• 2 tygodnie później...