Browar Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ZMIANA PLANÓW ! Nici z romantycznej podróży do Pszczyny tylko we dwoje :crossy: JADE Z WAMI Z RYBNIKA :biggrin: :biggrin: :biggrin: ;) :) ;) :) hehehe .. wiem Ynciol, że się cieszysz :lalag: A reszta co ?? nikt się nie wybiera ?? Draco może Ty ? weź kobiete i kierunek Żywiec ! :flesje: Pozdrowienia i do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Więc i moja romantish trip do Pszczyny pogrzebana hehe!! Cóż jeden Browar więcej nie zaszkodzi!!!:) A Gośka jedzie z Katowic? Którym trainem jedziemy ? Pzdr Ok teraz reszta też już może jechać hehehe A tak poważnei to liczę na Was do ostatniej chwili :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 ;) problem w tym że wszyscy milczą .... .. Może to was zachęci :) click Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) ... Draco może Ty ? weź kobiete i kierunek Żywiec ! :smile: ... ...Niestety i w przyszłą sobotę raczej się nie zobaczymy, bo przyjaciółka ma urodzinki odprawia... Biednemu wiatr w oczy normalnie... Bawcie się dobrze! I wszystko w tym temacie... Miłej zabawy :) Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 :eek: o ! ups ... nie kapnąlem się że fioletowa to twoja kobieta :P SORX :bigrazz: PS. teraz juz wam odpuszcze, ale po świętach idziemy walić do basa :P :P :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jestem dziś w dobrym nastroju i wybaczam :icon_mrgreen:a po świetach to oczywiście uda się chwilkę wykroić na bira :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jestem dziś w dobrym nastroju i wybaczam :crossy: Skoro tak to przełammy się oplatkiem i ...... zapijmy go zimnym Rybnickim Fullem ;) :bigrazz: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam smakoszy Irlandzkiego piwa i dźwięków!! Nio to może tak ogólnie...pociąg z PKP Rybnik 15:36 obowiązkowy dobry humor i browarek w plecaku :) Może jednak ktos się skusi, a jeżeli nie to my wypijemy browarka za nieobecnych! POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 oo jaki fajny temacik :rolleyes: Chętnie dołączę do waszego Rybnickiego grona :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 WITAMY !! :P .. nie wiem czy wiesz ale za darmoche to się nie wkręcisz :) po nowym roku będzie okazja pozatwić po piwku więc obserwuj ten temat bacznie !! A teraz o weekendzie ... a minął on jak z pejcza strzelił :cool: Koncert był wypas , towrzystwo też mniam :) a piwko ... tu by dużo można pisać ... :( :P -były tańce-był uciekający taksówkarz-był zimny Murphy's -była utrata z pamięci kilku zdarzeń dnia poprzedniego -było spanie na siedząco -była puszysta85-...i był śmiech i wszystko co jest częścią dobrej imprezki :flesje: Dzięki wszystkim za fajną zabawę :clap: ..ech .. i znów jest kilka wersji jednego wieczoru :notworthy: kiedyś się spotkamy i trzeba to złożyć w jedną całość ! Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 WITAMY !! :( .. nie wiem czy wiesz ale za darmoche to się nie wkręcisz :bigrazz: hehe :clap: po nowym roku będzie okazja pozatwić po piwku więc obserwuj ten temat bacznie !! Trzeba będzie, może nie pełnoletni (jeszcze), ale piwka lubię się napić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam ja też wkońcu wróciłem z imprezy i się pozbierałem!! Żeby dopisać do relacji Browara to jeszcze: - poranna pyralginum :icon_evil:- 2 bułki na 4- kufle pod latarnią:icon_biggrin:- zajebiste hamburgery o 1 w nocy zamówione z dowozem hehe- u co niektórych zajęcia w szkole na kacu :icon_biggrin:- i w ch... piwa :icon_biggrin: (Browar sorry za tego spadającego Murphys'a) Szkod że Was nie było bo sporo piwa do wypicia jeszcze zostało!! No ale do następnej imprezy :wink: ! Szacuneczek dla obecnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ...jeszcze zapomnialeś dodać, że powstalo kilka nowych zwrotek pod melodie "No Woman, No Cry" hehehe :biggrin: :clap: :icon_twisted: :clap: :biggrin: Po nowym roku robimy "mega integration party vol.1" Będzie też Edwina ;) Pozdrawiam i Wesolych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam!!! Gdyby jakaś impreza się szykowała między świętami to będę jej żałował :) (świętuję daleko daleko stąd, obadam traske latem do babci na moto :notworthy:) a w Nowym Roku piszę się jak najbardziej!!! OK teraz oficjalne WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ...ja zawsze chciałem odwiedzić Twoją Babcie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi