Draco Fisher Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 P.S. Draco dzieki za książke!Ynciol-fajnie się z Tobą robi interesy :icon_evil: Książkę wartą 50 zeta opyliłem Ci za kwotę xx razy większą :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zbyhu a tak swoją drogą - to ile litów oleju bierzesz na plecy :( ja proponuje beczke 20 L do pelcaka ... i rureczka z kranikiem .. i stale skraplanie do silnika ... ;) Zbigniewie - życzem Ci udanej Rajzy do JuKej :P ja będe Ynciola szkolil w paŁowaniu ,,, i mam nadzieje że Cie nie zawiode .. bo jak przyjedziesz to go przetestujesz :icon_mrgreen: Mam tylko cichą nadzieje ze Ynciol będzie chętny do wspólnych jazd ... ale jak go znam to pewnie już jest :P A BASIK I TAK NAJBARDZIEJ MNIE LUBI !! ha !!! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ynciol-fajnie się z Tobą robi interesy :P Książkę wartą 50 zeta opyliłem Ci za kwotę xx razy większą :buttrock: :biggrin:Więc mam nadzieje, że mi chociaz V3 dorzucisz w tej cenie!!! :biggrin: Zbigniewie - życzem Ci udanej Rajzy do JuKej :flesje: ja będe Ynciola szkolil w paŁowaniu ,,, i mam nadzieje że Cie nie zawiode .. bo jak przyjedziesz to go przetestujesz ;) Mam tylko cichą nadzieje ze Ynciol będzie chętny do wspólnych jazd ... ale jak go znam to pewnie już jest :icon_biggrin: Ynciol w sobote zakłada klocki od Rossiego po 3 okrążeniach, kierownice ze star trecka wkrótce gumy z mieszaniną teflonu, ciasta na kluski i karbonu i jak wypi......li na miasto to z 5 ne będzie schodził, Browar nie martw się będę na Ciebie czekał he he , chce również zeskoczyc ze schodów z teatru na plac wolności ( w torque się udawło :P) ale z tym poczekam na powrót Zbyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 jak wypi......li na miasto to z 5 ne będzie schodził, Browar nie martw się będę na Ciebie czekał he he Myśle że CeBe na piątce przy 30-40 km/h będzie strasznie szarpać buahauhauhhauhahahahha :flesje: :biggrin: :) :wink: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dżola, Browar z Gosią, Ynciol z Basią - jak macie ochotę to wpadnijcie w sobotę do Jastrzębia do pubu Lider (ul. Wielkopolska, Jar południowy). Po 17-tej będę tam na pewno.Pozdrawiam,Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dżola, Browar z Gosią, Ynciol z Basią - jak macie ochotę to wpadnijcie w sobotę do Jastrzębia do pubu Lider (ul. Wielkopolska, Jar południowy). Po 17-tej będę tam na pewno.Pozdrawiam,Vi Mówie za wszystkich w/w oprócz Dżoli --> Nie będzie nas napewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jest ktoś chętny żeby dziś pośmigać w godzinach 18 - 20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jest ktoś chętny żeby dziś pośmigać w godzinach 18 - 20 ?yy zauważyłem pewną nie prawidłowość :P Jesteś z rocznika 90 i masz fazera ? :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jest ktoś chętny żeby dziś pośmigać w godzinach 18 - 20 ? Siwy chyba Cię widzialem wczoraj cos przed 18 w Suminie ... ja Wyjeżdżalem od Siebie .. ale niestety slużbowo :icon_evil: i w przeciwną strone :evil: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) yy zauważyłem pewną nie prawidłowość :lapad: Jesteś z rocznika 90 i masz fazera ? :cool: :) Nie rozumiem ? I co z tego ? :) Moja sprawa... ;p PS. Browarku, chyba Ci się pomyliło nie jechałem przez suminę :) Jechałem tylko Sumińską, ale do Suminy nie dojechałem... PS2. W ten dzień i tak się znalazło dwóch chętnych na posmiganie i byliśmy w kobyłce na jedzonku :D Edytowane 13 Lipca 2007 przez siwyex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Coś was nie widać na Rybnickich ulicach :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_eek: :banghead: :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wczoraj sobie jeźdiłem.Stoję na ogół pod komputerowym na Raciborskiej:) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wczoraj sobie jeźdiłem.Stoję na ogół pod komputerowym na Raciborskiej:) :) Czyli zniżki na akcesoria komputerowe dla motocyklistów zapewnione :icon_razz: :) :eek: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Odnośnie rybnickiej integracji...widzimy się na Magii Rocka w krainie bezdeszczu 31.08.2007 http://www.magiarocka.pl/ :clap: , miłoby było zobaczyć wasze gębusie i może obgadać 007 i przy okazji co poćwiczyć :bigrazz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Odnośnie rybnickiej integracji...widzimy się na Magii Rocka w krainie bezdeszczu 31.08.2007 http://www.magiarocka.pl/ :) , miłoby było zobaczyć wasze gębusie i może obgadać 007 i przy okazji co poćwiczyć :icon_mrgreen: Pzdr Ja w Piątek będe po dwudniowym weselu ... więc pewnie nie pójdzie się zapić ... no ale nic ... do zoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi