Skocz do zawartości

...:::RYBNIK I OKOLICE:::...

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ynciol, na wioskę chcesz jechać? Warszawka Ci się marzy? :icon_mrgreen: To ja czekam na jakieś messages, bo w Rybnickich klimatach mało się wywiaduję. Chyba, że chcecie w Bukowie?Tylko nie wiadomo czy tam też nie jest wszystk porezerwowane...

Vi (jak wyzej :icon_mrgreen:)

No dokładnie Ynciol!! Nie odpuszczamy :biggrin: Ynciol juz został poinstruowany gdzie podzwonić :icon_evil: :bigrazz: :)

:flesje: Damy rade

Pozdro z Treibnitz

Edytowane przez Browar

Ynciol, na wioskę chcesz jechać? Warszawka Ci się marzy? :D To ja czekam na jakieś messages, bo w Rybnickich klimatach mało się wywiaduję. Chyba, że chcecie w Bukowie?Tylko nie wiadomo czy tam też nie jest wszystk porezerwowane...

Vi (jak wyzej ;))

A jak tam w tym Bukowie jest? można zadzwonić bo nam się troche możliwości pokończyły :)

!!!!!!!!!!!!!!!! Skończyłem sesje !!!!!!!!!!!!!!!!!! ( probably wrzesień będzie zajęty ale wkońcu koniec :))

Wkrótce termin forumowego browarka

Yo Zaloga!

Jutro pisze ostatni egzamin tej sesji. I najgorszy.

Jesli go zdam, to w piatek wyjezdzam do Anglii.

W tym ukladzie czwartek chce sobie zarezerwowac na pakowanie, zalatwianie spraw (nic jeszcze w strone wyjazdu nie zrobilem) i wyspanie sie (bo chce ruszyc bladym switem w piatek), wiec pozostaje tylko jutrzejszy wieczor, zeby obalic wspolnie jakiegos browarka :notworthy:.

Jeszcze tu pewnie cos jutro napisze, ale moze macie ochote na jedno (gora osiem jak mawia Browar) jutro w Zelaznej lub Palecie (u mnie na osiedlu)?

I trzymac kciuki za za mnie jutro! Bo inaczej bede tu jeszcze tydzien spamowal :icon_eek:.

Pozdro

Yo Zaloga!

Jutro pisze ostatni egzamin tej sesji. I najgorszy.

Jesli go zdam, to w piatek wyjezdzam do Anglii.

W tym ukladzie czwartek chce sobie zarezerwowac na pakowanie, zalatwianie spraw (nic jeszcze w strone wyjazdu nie zrobilem) i wyspanie sie (bo chce ruszyc bladym switem w piatek), wiec pozostaje tylko jutrzejszy wieczor, zeby obalic wspolnie jakiegos browarka :buttrock:.

Jeszcze tu pewnie cos jutro napisze, ale moze macie ochote na jedno (gora osiem jak mawia Browar) jutro w Zelaznej lub Palecie (u mnie na osiedlu)?

I trzymac kciuki za za mnie jutro! Bo inaczej bede tu jeszcze tydzien spamowal :bigrazz:.

Pozdro

NAMÓWIŁEŚ MNIE :lalag: :) :icon_evil: :icon_idea: :buttrock: Daj znaka gdzie i o której .... :icon_razz:

Dobra Walić ! Zbyhu nie mówi tego głośno ale ja powiem

DZIŚ O 19.00 kto może niech stawi się na Rynku ... kto się spóźni to wbijać do żelaznej !! Jak coś to dzwonić !!

ŻEGNAMY ZBYHA PRZED WYJAZDEM

POZDRO!!

:icon_eek: :flesje: :cool: :P ;) :buttrock: :buttrock:

SZACUN dla wszystkich za MEGA WYPAŚNY środowy wieczór :notworthy: :clap: :flesje:

Po takim oblewaniu :flesje: , Zbyhu napewno będzie miał słońce przez 3 miesiące :cool: :crossy:

Ide spać, bo na 7-dmą do roboty trza wstawać :banghead:

Tu Mega zaKACowany Browar ... na wstępie powiem, że więcej z wami nie pije w środku tygodnia :lalag: ... ALE MNIE DYNIA NIEPIER **** :clap:

A tak btw. dzięki za wczorajsze chlanko ... poszedlem spac po 1 w nocy a dzis o 5 rano budzik zadzwonil .... :lalag: normalnie myslalem ze mu przywale ,.... :clap:

aha jeszcze jedno --> wali mi z ryja czosnkiem że heejj ! W ogole w firmie się siakoś na mnie dziwnie patrzą :eek: :eek: :eek:

Pozdrawia Przepity i Cholernie niewyspany Browar :clap:

tak czytam te wasze posty i ... mam nadzieje, że po tych waszych imprezkach nie wsiadacie na motopędy i ruszacie do domu :icon_mrgreen:

no co ty nikt na moto nie wsiada każdy wraca swoim autem za kierownicą heheh :biggrin:

SZACUN ZJEBY piwko mniami, kamikaze wchodzi jak woda pizza z czosnkiem hmm pychota same dobroci i w doborowym towarzystwie :icon_mrgreen: Zbyhu no nieźle Cię pożegnaliśmy słońce bankowo będzie!!!

Niezła środowa imprezka!! :)

P.S. Draco dzieki za książke!

ZBYHU DOBRZ ŻE WYJEŻDZASZ !!!!!! :biggrin: