Violet Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Coś słabo trzymałeś te kciuki.... Znowu nie zdałam :/ W moim przypadku nie sprawdza się powiedzenie do 3 razy sztuka...Ja o 18 jeszcze pracuję, więc na pewno telefonicznie się zgadamy - dzwonić do Draco :)Do zobaczenia wieczorkiem! Edytowane 18 Maja 2007 przez Violet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 .......... niech Draco dzwoni do nas :crossy: 880 77 88 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Hell..o! Dawno już tu nie zaglądałem, i jaka nowinka z tym olskullcustoms! Violet ... barany w tym J-biu nie wiedzą kto dobrze jeździ a kto źle! Następnym razem zdane :flesje: , a dziś się widzimy na juwenaliach! Do piwka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hey! I jak się młodzieży bawiliście na juwenaliach :biggrin: Myśmy sobie odpścili :bigrazz: Jutro jest bajzel w Katowicach. Wybiera sie ktoś :biggrin: My pojedziemy szukać kasku. Pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hey! I jak się młodzieży bawiliście na juwenaliach :D Myśmy sobie odpścili :smile: Jutro jest bajzel w Katowicach. Wybiera sie ktoś :buttrock: My pojedziemy szukać kasku. Pozdro :biggrin: Jak jutro :lalag: mam przed sobą odpowiednie pisemko "Twój weekend" i pisze, że 20 maja w Katowicach!!! Chyba że są dwudniowe kurde jego mać! A wczoraj pobawiła się młodzieży, poskakali troche wśród, ścisku wypili oszukane piwko na 12 m2 a po koncertach chamstwo w knajpie :P Szkoda, że nie dojechaliście! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jak jutro :buttrock: mam przed sobą odpowiednie pisemko "Twój weekend" i pisze, że 20 maja w Katowicach!!! Chyba że są dwudniowe kurde jego mać! Ynciol, Ty chyba jeszcze wczorajszy jesteś :biggrin: :lalag: Przecież jutro jest 20 maj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jutro czyli 20 maja moto-bazar ... o której planujecie wyjazd ?? Ja mam moto wciąż po czarnogórze nie umyte ,, coś mi trzaska w okolicach główki ramy /// ale chętnie bym sie przejechal ... Draco wpisz konkrety o której i gdzie jutro... tylko miej na uwadze, że wczoraj byly juwenalia :) a dziś ide na urodziny, zresztą podobnie jak Ynciol :) więc godziny calkiem poranne omiń w rozważaniach ... Pozdro!! PS. Szkoda że was nie było :) :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioblik Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Milo spotkac tu kogos kogo znam osobiscie... Hej Manon :) roznie bywalo , ale Mzki to razem pucowalismy:) I teraz wyglada na to ze objezdzilismy Zx 7 , jestem ciekaw czy miales jakies problemy ze sprzeglem "na zimnym" silniku? Moc pozdrowien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jutro, tzn. niedziela, BP koło MCDonalda.Będę czekał od godz. 9.45. O 10.00 ruszam na Katowice. Kto chętny się dołączyć, niechaj przyjeżdża Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jedziemy chyba razem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Broear wlasnie wrociol z urodzin .. jedstm troche wstrząsnięty ,.. ale daje rade .. Gosia na mnie krzykczy ze mam isc spac :) ale musze przecież napisac ze jade juroi oczywiscie na moto bazar ... pocioąga mam do domu 8.40 czyli o 7 mnusze wstać ... jakby mnie nie bylo o 10.00 na BP to prosze draco o telefon ... Do zobaczenia ! /// ide spac ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hej! nie smigam na moto bazar bo splukany jestem po mandacie jak kupa w klozecie. Uwazajcie jak bedziecie dostawczym jechac w Pszczynie na starym wiadukcie ,pajace zamiast go remontowac to znaki postawiali do 3 ton i wysokosc 2,3. Za olanie tych dwóch znakow jest do zaplacenia pokazna sumka :evil: Dioblik sie jeszcze odezwe bo tego posta tak pisze z oddskoku :flesje: Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No i bazar zaliczony ... Draco dzięki za śmiganie ... Kupilem wprawdzie tylko końcówki kierownicy, ale lepsze to niż nic (prawda Ynciol :biggrin:) Pozdro!! i do zaś .... :) :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Kupilem wprawdzie tylko końcówki kierownicy, ale lepsze to niż nic (prawda Ynciol :biggrin:) Prawie nic nie kupiłem ...chciałem powiedzieć, że "coś" kupiłem...kupiłem najdroższe frytki w życiu :clap:!!!! A co do długiej listy zakupów... ani błotnika, ani klocków, ani nakolanników...tylko Draco zgodził się mi sprzedać rękawice za 2 lata! hehe Ale przynajmniej uroczo się popociłem...hyc! I zobaczyłem co to Jamacha GTS :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hehe no wycieczka byla bardzo edukacyjna ... GTS 1000, Honda CB 900 :banghead: :crossy: :crossy: :eek: co to kurna jest ... ale Pozytywnie :flesje: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi