bronx Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ej paly moze bysie sie tak wzieli pozadnie za organizacje co !! :)Bo tu sie zbliza i zbliza kwiecien a ktos przysypia.Zas Bronx ma Wam pokazac jak sie to robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ej paly moze bysie sie tak wzieli pozadnie za organizacje co !! :)Bo tu sie zbliza i zbliza kwiecien a ktos przysypia.Zas Bronx ma Wam pokazac jak sie to robi :P Siema Bronx !! Jeżeli chodzi Ci o Rybol 666 to chyba Ci sie tematy pomylily.... a jeśli nie .. to w ramach wyjaśnienia to powiem, że plan Tegorocznego Rybola Jest w Trakcie Realizacji ... tylko trza zebrać sily wszystkich organizatorów i będzie :biggrin: :lalag: :clap: Pozdro !! Aha ... tak przy okazji ... Weekend Majowy 2007 .?? co proponujecie ?? Znajomkowie z którymi rok temu ze Zbyhem Byliśmy jadą na Czarnogórę (w dziale Podróże "Montenegro") ... lecz mój budżet nie pozwoli mi z nimi w tym roku śmignąć .. więc szukam innych propozycji :crossy: :buttrock: :biggrin: Jak coś to zapodam nowy topic żeby to nie śmiecić ... tylko zdeklarujcie się kto w ogóle by reflektowal pojechać gdzieś razem ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) a mialem dylemat gdzie pisac bo rozpingol zrobilscie z tematami :buttrock: :icon_razz:| my jedziemy na wegry tanio , przyjemnie i daleko od domu :icon_razz: p.sjak piszesz i szukaniu komarka za 10 zl to wasnie sasiad oddal na zlom :buttrock: <lol> na razie zjebki Edytowane 21 Lutego 2007 przez bronx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 czołem zjeby :icon_razz: I jak, robimy jakieś spotkanko integracyjne w najbliższy piątek, tzn. 23-go :buttrock: :icon_razz: Obgadalibyśmy Rybola 666 i weekend majowy też :buttrock: U mnie Montenegro też nie wchodzi w grę, bo z kasą cieniuuuutko jest :lalag: Pozdroo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Siema !! Bronx Węgry Polecam !! Tylko omijajcie Centrum Budapesztu bo korki są takie jakich nigdy wcześniej w życiu nie widzialem ;) A co do spotkania w ten piątek .. to tak jade Ojca odebrać z balangi kolo 21 .. wiec ciezko mi bedzie przed 22 sie zjawić ... :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Przejedz przez londyn albo NY :bigrazz:to poznasz korki browarku :P no wlasnie pojedzimy albo nad baalto albo w okolice tokaju aby nawalic sie tanim ale dobrym winiaczem :clap: Ja niestety nie jestem w stanie nigdzie sie wyrwac :/pitek zajety od 6.20 do 21.30 a sobota od 8 do 21:/zycie qurna :/ DOPISANO : Browar a co zwiedzales na wegrzech ? Jaka byla pogoda i w jakim termnie jechakles?MAsz mzoe stronke gdzie sa srednie roczne temp ?? Edytowane 22 Lutego 2007 przez bronx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 czołem zjeby :) I jak, robimy jakieś spotkanko integracyjne w najbliższy piątek, tzn. 23-go :) :flesje: Obgadalibyśmy Rybola 666 i weekend majowy też :flesje: Siema!! Impreza Ojca odwolana, więc nie musze po niego jechać i spoko możemy się spotkać :) Tylko..... Primo: ja siedze góra do 22.10 bo wtedy mam ostatni bus na chate ,,, a w sobote od rana musze się brać za pisanie pracy mgr .. bo jeszcze mnie udupią na ostatnim semestrze ;) Primo: Czy pasuje wam kolo 19 na Rynku ?? POZDRO !! Browar :flesje: :) DOPISANO :Browar a co zwiedzales na wegrzech ? Jaka byla pogoda i w jakim termnie jechakles?MAsz mzoe stronke gdzie sa srednie roczne temp ?? Wejdź sobie na Stronke Zbyha i tam znajdziesz opis calego wyjazdu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ...Czy pasuje wam kolo 19 na Rynku ?? ...Przybędę wraz z Fioletową :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 fajnie macie mi niestety zostaje rum co wieczor na dobry sen :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Hejo Mi w piatek też pasuje, wiec pojawie się na spotkanku, zwłaszcza ze Fioletowa też będzie :biggrin: pozdrawiam i dozobaczenia :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Czolem! Moze tez sciagne, ale na chwile - jedno piwko, bo w sobote wstaje baaaardzo wczesnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Heja!dżola - oczywista sprawa, że będę, tylko trochę po 20, bo tak kończe pracę. I też niedługo posiedzę, bo też jakoś po 22 mam ostatniego busa do domku...Do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 :biggrin: :biggrin: :clap: :clap: No i to mi się podoba !! Szkoda tylko, że troche krótkie będzie to spotkanko !! Piątek 23 II 2007 godz. 19:00-19:10 Rynek obok Ratusza Do zobaczenia! :notworthy: Ps. ja bede kolo 19.05-19.10 :notworthy: jakby co mój numer 880 77 88 40 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam!! O najwyższa rado Rybol 666 też z miłą chęcią wypije piwko z Wami :icon_mrgreen: Dajcie tylko znac gdzie!! (ja też będę ok 20) Pzdr P.S. miałem klienta jak Browar dopisał miejsce tzn. miejsce zbiórki. Ja i tak będę później więc będę dzwonił do Browara!! Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Browar Pierwszy Melduje się w Ciepłym domku ! :cool: Dzięki wszystkim za przybycie !! Jesteście wielcy !! ... dobra walne jeszcze piwo i ide spać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi