Gość Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ynciol, na wioskę chcesz jechać? Warszawka Ci się marzy? :icon_mrgreen: To ja czekam na jakieś messages, bo w Rybnickich klimatach mało się wywiaduję. Chyba, że chcecie w Bukowie?Tylko nie wiadomo czy tam też nie jest wszystk porezerwowane...Vi (jak wyzej :icon_mrgreen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) No dokładnie Ynciol!! Nie odpuszczamy :biggrin: Ynciol juz został poinstruowany gdzie podzwonić :icon_evil: :bigrazz: :) :flesje: Damy rade Pozdro z Treibnitz Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ynciol, na wioskę chcesz jechać? Warszawka Ci się marzy? :D To ja czekam na jakieś messages, bo w Rybnickich klimatach mało się wywiaduję. Chyba, że chcecie w Bukowie?Tylko nie wiadomo czy tam też nie jest wszystk porezerwowane...Vi (jak wyzej ;)) A jak tam w tym Bukowie jest? można zadzwonić bo nam się troche możliwości pokończyły :) !!!!!!!!!!!!!!!! Skończyłem sesje !!!!!!!!!!!!!!!!!! ( probably wrzesień będzie zajęty ale wkońcu koniec :))Wkrótce termin forumowego browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Yo Zaloga! Jutro pisze ostatni egzamin tej sesji. I najgorszy.Jesli go zdam, to w piatek wyjezdzam do Anglii.W tym ukladzie czwartek chce sobie zarezerwowac na pakowanie, zalatwianie spraw (nic jeszcze w strone wyjazdu nie zrobilem) i wyspanie sie (bo chce ruszyc bladym switem w piatek), wiec pozostaje tylko jutrzejszy wieczor, zeby obalic wspolnie jakiegos browarka :notworthy:.Jeszcze tu pewnie cos jutro napisze, ale moze macie ochote na jedno (gora osiem jak mawia Browar) jutro w Zelaznej lub Palecie (u mnie na osiedlu)?I trzymac kciuki za za mnie jutro! Bo inaczej bede tu jeszcze tydzien spamowal :icon_eek:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Yo Zaloga! Jutro pisze ostatni egzamin tej sesji. I najgorszy.Jesli go zdam, to w piatek wyjezdzam do Anglii.W tym ukladzie czwartek chce sobie zarezerwowac na pakowanie, zalatwianie spraw (nic jeszcze w strone wyjazdu nie zrobilem) i wyspanie sie (bo chce ruszyc bladym switem w piatek), wiec pozostaje tylko jutrzejszy wieczor, zeby obalic wspolnie jakiegos browarka :buttrock:.Jeszcze tu pewnie cos jutro napisze, ale moze macie ochote na jedno (gora osiem jak mawia Browar) jutro w Zelaznej lub Palecie (u mnie na osiedlu)?I trzymac kciuki za za mnie jutro! Bo inaczej bede tu jeszcze tydzien spamowal :bigrazz:. Pozdro NAMÓWIŁEŚ MNIE :lalag: :) :icon_evil: :icon_idea: :buttrock: Daj znaka gdzie i o której .... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ...Jeszcze tu pewnie cos jutro napisze, ale moze macie ochote na jedno (gora osiem jak mawia Browar) jutro w Zelaznej lub Palecie (u mnie na osiedlu)?...Jeśli po godz. 18-tej to jestem chętny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zbyhu i w Żelaznej jak juz :D mam juz umówione spotkanie ale napewno do Żelaznej zawitam :D .. także godzine sobie ustal .. miejsce Żelazna :) :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Czolem! W sumie dalej nie wiem, kiedy jade, ale na piwo mozna isc ;].Dzis wpadne do Zelaznej o 20:00 na pifko :). Wszyscy mile widziani :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dobra Walić ! Zbyhu nie mówi tego głośno ale ja powiem DZIŚ O 19.00 kto może niech stawi się na Rynku ... kto się spóźni to wbijać do żelaznej !! Jak coś to dzwonić !! ŻEGNAMY ZBYHA PRZED WYJAZDEM POZDRO!! :icon_eek: :flesje: :cool: :P ;) :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 SZACUN dla wszystkich za MEGA WYPAŚNY środowy wieczór :notworthy: :clap: :flesje: Po takim oblewaniu :flesje: , Zbyhu napewno będzie miał słońce przez 3 miesiące :cool: :crossy: Ide spać, bo na 7-dmą do roboty trza wstawać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) tak czytam te wasze posty i ... mam nadzieje, że po tych waszych imprezkach nie wsiadacie na motopędy i ruszacie do domu :icon_rolleyes: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czolem! No co Ty!To sa piesze imprezy :clap:. Dzieki ekipa za wczoraj :lalag:. Bylo super :lalag:.Dzis jest gorzej, bo makowa nawala jak cholera, ale twardym trza byc! :clap: Szacun!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tu Mega zaKACowany Browar ... na wstępie powiem, że więcej z wami nie pije w środku tygodnia :lalag: ... ALE MNIE DYNIA NIEPIER **** :clap: A tak btw. dzięki za wczorajsze chlanko ... poszedlem spac po 1 w nocy a dzis o 5 rano budzik zadzwonil .... :lalag: normalnie myslalem ze mu przywale ,.... :clap: aha jeszcze jedno --> wali mi z ryja czosnkiem że heejj ! W ogole w firmie się siakoś na mnie dziwnie patrzą :eek: :eek: :eek: Pozdrawia Przepity i Cholernie niewyspany Browar :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 tak czytam te wasze posty i ... mam nadzieje, że po tych waszych imprezkach nie wsiadacie na motopędy i ruszacie do domu :icon_mrgreen:no co ty nikt na moto nie wsiada każdy wraca swoim autem za kierownicą heheh :biggrin: SZACUN ZJEBY piwko mniami, kamikaze wchodzi jak woda pizza z czosnkiem hmm pychota same dobroci i w doborowym towarzystwie :icon_mrgreen: Zbyhu no nieźle Cię pożegnaliśmy słońce bankowo będzie!!!Niezła środowa imprezka!! :) P.S. Draco dzieki za książke! ZBYHU DOBRZ ŻE WYJEŻDZASZ !!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czolem! Ynciol, wiem, ze bedziesz tesknil ;).A jak bedzie Basia tesknic :icon_evil: :P :( :P. Dzieki za wczoraj zjeby! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi