zbyhu Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czolem! E, no! Bo nie oddam za owoce! :biggrin:I co wtedy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 .... wtedy nabijemy dodatkowe 4 godziny na TV w szpitalu :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 PSO, jak to milo bylo posciskac sie znowu z Basia... Juz tesknie! :) ;) ;) ;) Mam nadzieję, że nie mówisz o MOJEJ Basi!!! :flesje: Bo jeżeli tak to znowu ci będe musiał opone przeciąć heheh :flesje: Browar pomysł z TV byłby cool ale Zbigniew ma dużo włosów i będziemy nabijać po minucie hehe, jednak myślę że mój przyjaciel Zbysiu mówił o innej Basi, którą spotkał gdzieś przed swoim blokiem ...prawda Zbyhu?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 eeeeeeeee...... kajwyscie stali ze za parking placiliscie??.. no auta ja ale motory to pod drzwiami zawsze stawiac a auto kajs na boku :flesje::)dzis samodzielna manka umysla se sama wlosy po 6 tygodniach proszenia o to siostrzyczki:)(ktore i tak to robily po lebkach)eh teraz nauka zdejmowania sobie nogi z lozka i korzystania z wcmoze se poradze yhhh...... no i jazda z tad :flesje:Dzieki raz jeszcze :) oszolomy wy moje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 eeeeeeeee...... kajwyscie stali ze za parking placiliscie??.. no auta ja ale motory to pod drzwiami zawsze stawiac a auto kajs na boku :buttrock::)dzis samodzielna manka umysla se sama wlosy po 6 tygodniach proszenia o to siostrzyczki:)(ktore i tak to robily po lebkach)eh teraz nauka zdejmowania sobie nogi z lozka i korzystania z wcmoze se poradze yhhh...... no i jazda z tad :banghead:Dzieki raz jeszcze :flesje: oszolomy wy moje :flesje: Helo!! :) Za parking nie placilismy .. wjechalismy na platny mijając bramkę ... i wyjechalismy tą samą drogą :) Ćwicz, Ćwicz .. bo jak znowu przyjedziemy to bierzemy Cię na dworek :icon_evil: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wreszcie się dorwałem do wynalazku, jakim jest Internet :banghead: Manka – szacunek ;) Jestem pełen podziwu :lalag: Nie sądziłem, że kobieta może być taka twarda :biggrin: Zobaczysz, wyzdrowiejesz szybciej, niż Ci się zdaje i ku zaskoczeniu innych, znów zaczniesz znów śmigać na 2oo :) .... wtedy nabijemy dodatkowe 4 godziny na TV w szpitalu :biggrin: :biggrin: :biggrin: Oczywiście w każdym z pokoi na piętrze 3-cim :) Mam propozycję na jutrzejszy wieczór. W kampusie będzie jakaś impreza i koncerty, zagrają i zaśpiewają min. rybnicki Underground i Ewelina Flinta. My będziemy tak koło godz. 18-tej.Więcej szczegółów TUTAJ Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 EEE tam jutro dzień Matki więc RODZINNA POPIJAWA :) :biggrin: ;) :biggrin: :) :biggrin: AAA PS. Draco jak obiecalem ... jeszcze wczoraj wrzucilem foty z Rybola :banghead: Rybol - part 1 Rybol - part 2 YEAH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Manka - zuch z Ciebie dziewczyna! Tak trzymać! Miło było Cię poznać :PNa pewno będziesz wycinać hałubce na weselu Browara :) Browar - zauważyłam już rano, że wrzuciłeś fotki :D Dziękujemy bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Mam propozycję na jutrzejszy wieczór. W kampusie będzie jakaś impreza i koncerty, zagrają i zaśpiewają min. rybnicki Underground i Ewelina Flinta. My będziemy tak koło godz. 18-tej.Więcej szczegółów TUTAJ Podobnie jak Browar...jutro mama postawi cosik więc jej zdrówko!!! :icon_mrgreen: Manka coś mi się wydaje, że dziś myjesz włosy, jutro ściągasz nogę a do tygodnia będziesz po piwo do Tesco wyskakiwać! A jak przyjedziemy oprowadzisz nas po parkingu:P PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 wlasnie 10 minut temu wrocilam z przejazdzki po parkingu :)wozek na gume narazie nie idzie a tak to calkiem ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ino zaś nie jeździj wózkiem 150 na przednich gumach ... ehh DIOBOŁ Z CIEBIE :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: A co do jutra .. to w sumie tak teraz myśle sobie .. u Mamy w domku na imprezce to będzie dobry podklad i rozgrzewka przed czymś więcej :flesje: :flesje: :flesje: może kamikaze w Żelaznej :icon_eek: Szybki Szpil // wpadamy 2 kolejki kamikaze + 1 murphy's i do domciu :icon_eek: :icon_twisted: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Manon Sorka zwyczajnie Cię nie zauważylem dzisiaj jak wracalem :biggrin: :D :icon_razz: adrenalina ze mnie schodziła po hardkorowej jeździe po wiochach ze Zbyhem :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Browar, Manon i Ynciol - co ze wspólną imprezą urodzinową? Robimy czy nie? No i kiedy spotykamy się na piwku, god damn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 hell...o! Vi :icon_mrgreen: Nio wstępnie już z Browarem ustaliliśmy...impreza ma być na klatce schodowej u mnie w bloku...do jedzenia trutka na szczury bądź jakiś bezdomny kundel...picie na własny koszt prezenty min wartości 100 zł od osoby! Co ty na to?? A tak poważnie to kiedy to dkładnie macie urodziny (wybacz skleroza) ja mam 5 Browar 6 Manon nie pamiętam...wybacz Twoich też nie :icon_mrgreen:... dogadamy termin i będzie mała bibka :crossy: PZDR P.S. O piwo w knajpię modlę się każdego wieczoru....jeszcze 2 egzaminy i koniec :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja proponuję Leśną Polanę :) w okolicach 7-8 lipca bądz 14-15 lipca :crossy: ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi