MaCieJek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam,Szukam danych technicznych Hondy Shadow. To jest 125cm3 i nie mogę znaleźć nic o tym moto. Chodzi mi o wymiary, v-max, waga itp. Czy znacie jakieś stronki z danymi? Proszę o pomoc :) I jak to nie problem to za dane YAMAHY DRAG STAR 125 również byłbym wdzięczny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam!! Tak sie składa że ja chce sprzedać swoją shadow 125!! :icon_mrgreen: V-max to ok.115km/h. Waga moja waży ok.160kg a seryjna waży 145kg Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Pszebrdzo conieco: http://shadow.org.pl/125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Wielkie dzięki za info :P pozdro Witam!! Tak sie składa że ja chce sprzedać swoją shadow 125!! :biggrin: V-max to ok.115km/h. Waga moja waży ok.160kg a seryjna waży 145kg Pozdrawiam :cool: Mam kilka pytań :biggrin: Otóż chcę kupić taką Hondę(ale nie od Ciebie :icon_razz: , bo mam już upatrzoną w Niemczech) i stąd moje pytania: -Co możesz o tym sprzęcie powiedzieć?-Czy Ci się kiedyś zepsuł?-Jak się prowadzi, czy jest wygodny, a może bardzo wygodny? :D -Skoro waży 160kg to jak przyspiesza i jak się sprawuje przy jeździe we dwójkę?-Ile pali?-Czy warto go kupować? (jeśli sprzedajesz to mam nadzieje, ze dlatego, iż przesiadasz się na większy czy coś, a nie że jest z nim coś nie tak) :biggrin: To chyba wszystko :icon_mrgreen: i dzięki za pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam :icon_mrgreen: A wiec taki: 1. Sprzęt jest naprawde ffajny :biggrin: 2. W czasie mojego użytkowanie nic się w niej nie zepsuło.3. Jeździ sie nią naprawde wygodnie. :) 4. Przyspieszenie typowe dla 4T ale nie jest źle, we dwóch jest troche różnicy ale nie duża.5. Po mieście tak z 5l a w trasie raz udalo mi się zejść do 3,3l i wcale nie jechałem oszczędnie :) 6. Ja nie żałuje że ją kupiłem a sprzedaje bo przesiadam sie na większy...a czy warto kupowac to sobie sam odpowiesz jak ją kupisz i pojeździsz bo nie chce Cie wprowadzać w błąd:PP P.S Ja z moją jade w niedziele na giełde do Gliwic może akurat ktoś kupi. Pozdrawiam i życze udanego zakupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No wielkie dzięki za pomoc, bo chce wiedzieć co kupuje, zeby potem lipy nie było :clap: Jeszcze raz dzięki :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi