aftys6 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 fajnie że temat ożył, w tym roku skonczyło sie na planach, z braku czasu musiałem z wojazy po naszym pieknym kraju zrezygnowac, mam nadzieje ze w nowym sezonie sie juz uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 fajnie że temat ożył, w tym roku skonczyło sie na planach, z braku czasu musiałem z wojazy po naszym pieknym kraju zrezygnowac, mam nadzieje ze w nowym sezonie sie juz uda :) Mam akurat wolne i mnie naszło na planowanie :biggrin: Wyjazd planuje na początku lipca... :wink: aftys też myślisz, żeby objechać Polskę wzdłóż granicy?? :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Mam akurat wolne i mnie naszło na planowanie :biggrin: Wyjazd planuje na początku lipca... :wink: aftys też myślisz, żeby objechać Polskę wzdłóż granicy?? :wink: juz 2 lata planuje, w tym roku objechałem na raty cała wschodnia strone, podlasie roztocze itd i powiem ze naprawde warto. Na mazurach mnie jeszcze nie bylo wiec tym bardziej chce to zrobic:) Wiec pora zaczynac odkladac fundusze, a czas sie zawsze jakos znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Odnawiam temat... Ktoś może planuje taki wyjazd jak w temacie?? :biggrin: Mam jeszcze 2 inne pomysły na przyszły sezon: 1. Nordkapp 2. południe Europy :wink: Na południe Europy to i ja bym się pisał... Tylko trzeba trochę kasy nazbierać bo teraz to pusto :/ Edytowane 25 Listopada 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 W sumie jeszcze Paryż mi chodzi po głowie :wink: Tak czy siak odkładam kasę na jakiś wyjazd :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam!! Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie objazd Polski, będę śledził temat może uda się do kogoś podłączyć (jeśli można oczywiście) u mnie raczej ekipy brak na taki wyjazd :banghead: Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) kurcze moze i mi w koncu by sie udalo wyrwac w kolo PL, bede sledzil temat. :flesje: Edytowane 28 Listopada 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 no Panowi, w ubiegłym roku kalkulowałem sobie koszty i wcale nie sa wysokie, gorzej może byc z czasem, bo co by nie bylo na mniej jak 2 tyg nie ma sie co wybierac. a co do ksoztów to ok 1200 zl ( max) biorąc pod uwage spanie an dziko, pod namiotem, na brzegu lasum na laze itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimek.21 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jak spanie na ławce to się piszę :flesje: Będę śledził temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfinia Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 własnie przeczytałam ten post od poczatku do końca :clap: :icon_biggrin: Gratulacje dla uczestników wyprawy :crossy: coś niesamowitego!!!! chęci sa, moto również.... tylko egz jeszcze do zaliczenia z wiosny, ale mysle ze z tym problemu raczej nie bedzie z przyjemnoscia sie doczepie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 własnie przeczytałam ten post od poczatku do końca :clap: :icon_biggrin: Gratulacje dla uczestników wyprawy :crossy: coś niesamowitego!!!! chęci sa, moto również.... tylko egz jeszcze do zaliczenia z wiosny, ale mysle ze z tym problemu raczej nie bedzie z przyjemnoscia sie doczepie pzdr prawie koło siebie mieszkamy, no jakies 100km to mozna w tym samym miejscy zacząc :P co do terminu to pewnie przelom czerwca i lipca, żeby dupa pod chmurka nie marzła :P A i o jedzenie łatwo, jagódki, malinki, młoda zwierzyna w lesie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 no Panowi, w ubiegłym roku kalkulowałem sobie koszty i wcale nie sa wysokie, gorzej może byc z czasem, bo co by nie bylo na mniej jak 2 tyg nie ma sie co wybierac. Dwa tygodnie było by idealnie ale z barku czasu będzie mi musiał wystarczyć tydzień. W tym roku nie udało się i mam cichą nadzieje, że w 2009 będę miał ten tydzień wolnego. Będzie raczej ciężko w tak krótkim czasie, zwłaszcza, że chcę objechać Polskę dookoła chińskim motocyklem o pojemności 250, drogami możliwie najbliżej granicy. Zwiedzanie raczej z siodełka motocykla bo na szwędanie nie będzie czasu. Spanie raczej pod namiotem i jedzenie raczej pod sklepem spożywczym bo czekanie w knajpie czy w restauracji zanim coś przygotują może być marnotrastwem czasu. Terminu wyjazdu też nie jestem w stanie przewidzieć, po prostu bedzie tydzień wolnego to osiodłam rumaka i pojadę. Miło będzie spotkać na trasie jakąś ekipę jadącą dookoła :icon_mrgreen: :flesje: bo na kompaniję w trasie raczej nie mam co liczyć przy takich ramach czasowych i niewiadomej co do terminu wyjazdu. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Najlepiej chyba jakby zainteresowane osoby się spotkały na jakimś zlocie - np. w Częstochowie :wink: Ewentualnie na skype i zrobić konferencje, omówić wszystko... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dwa tygodnie było by idealnie ale z barku czasu będzie mi musiał wystarczyć tydzień. W tym roku nie udało się i mam cichą nadzieje, że w 2009 będę miał ten tydzień wolnego. Będzie raczej ciężko w tak krótkim czasie, zwłaszcza, że chcę objechać Polskę dookoła chińskim motocyklem o pojemności 250, drogami możliwie najbliżej granicy. Zwiedzanie raczej z siodełka motocykla bo na szwędanie nie będzie czasu. Spanie raczej pod namiotem i jedzenie raczej pod sklepem spożywczym bo czekanie w knajpie czy w restauracji zanim coś przygotują może być marnotrastwem czasu. Terminu wyjazdu też nie jestem w stanie przewidzieć, po prostu bedzie tydzień wolnego to osiodłam rumaka i pojadę. Miło będzie spotkać na trasie jakąś ekipę jadącą dookoła :icon_mrgreen: :flesje: bo na kompaniję w trasie raczej nie mam co liczyć przy takich ramach czasowych i niewiadomej co do terminu wyjazdu. :crossy: to odparzone dupsko gwarantowane:p podliczalem trase i wyszlo mi ok 2,5 tys km jadac w tydzien musisz robic min 350 km na dzien, wiec troche czasu na zwiedzanie starczy, bo uwierz mi ze jak sie znajdziesz nad Bugiem to sie zatrzymasz zeby widoczki popodziwiac :) Najlepiej chyba jakby zainteresowane osoby się spotkały na jakimś zlocie - np. w Częstochowie :wink: Ewentualnie na skype i zrobić konferencje, omówić wszystko... Co do czestochowy to niestety nie będe, wybieram rozpoczecie w Małej, tydzien po czestochowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hmm jeśli podejdziemy do tego poważnie i nie skończy się jak zwykle tylko na napisaniu "jadę" to powinien to być fajny wyjazd :biggrin: 350km to jest nic... jest wtedy czas na zwiedzanie/odpoczynek/jedzenie itp. :wink: Trzeba znaleźć ciekawe miejsca przy granicy, wytyczyć trasę, wybrać termin i będzie dobrze :bigrazz: Wyjazd 1,5-2 tygodniowy :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi