Pompka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Spokojnie, ta awaria najbardziej nęka rocznik 1999. Może u Ciebie się nie popsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) majkelpl -> tani i pewny transport z USA już działa - kontener+ statek :biggrin: . Zresztą kupując w USA tez można się naciąć - jak mój kumpel który kupił Sportstera 1200. Na zdjęciach mało uszkodzony a z bliska (po dokładniejszych oględzinach): krzywa rama, wahacz i pęknięty blok :cool: Spokojnie :biggrin: Ja to mowie ze Ja z kumplem bedziemy sciagac sprzety z USA po wczesniejszym ich obejrzeniu, posluchaniu.Sprzety beda sprowadzane do Warszawy na indywidualne zamowienia lub co nam w rece wpadnie :biggrin: Nastawiam sie na klientow ktorzy beda chcieli kupic pewny motor, ktory moga zobaczyc, dotknac przymierzyc sie.Nie zadne "przewalki" i inne kombinacje.W Polsce coraz wiecej ludzi stac na motor i zaczynaja jezdzic, wiec chce wyjsc na przeciw im i robic to dla nich ..........Jeszcze nad tym mysle jak to dokladnie rozpracowac, ale jak juz bede cos wiedzial to zaloze oddzielny temat Edytowane 6 Grudnia 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 :eek: gratulacje jeszcze raz gratulacje super zakup :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Poniżej link do nagrania stuknięcia na rozgrzanym silniku ( zwłaszcza to w 7 sek) http://www.isport.pl/images/dragstar/Nagranie.mp3 Czy ktoś zadał sobie trud i posłuchał ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 :flesje: słuchałem ładnie gra ale ja Ci nie pomogę sorki nie znam się na tyle aby ze słuch powiedzieć co siędzieje pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Czy ktoś zadał sobie trud i posłuchał ? :icon_mrgreen: Tak, ja posłuchałem. Proponuję jeździć inie wnikać. Chyba, ze masz zacięcie mechanika to wyjmij rozrusznik i zdemontuj lewy dekiel silnika. Zobacz czy pierścień po którym chodzą wałki nie jest wyrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi