slys Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 czesc!czy ktos wie jaki olej i przedewszystkim ile sie nalerzy do skrzyni biegowej w NSR 50 (AC08) :buttrock: aha i do motoru olej 2T "full synthetic" albo jest jedno?many thanks!sly ps: prosze wybaczyc byki (ale jusz 18 lat z polski) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) do przekładni (skrzyni) najlepszy olej to Motul Transoil Expert 10W40, do przekłądni wchodzi chyba 500ml, ale niejestem pewien... a co do dozownika to najlepszy olej to Castrol R2 a jeśli niemasz kasy naniego bo litr około 40 zł kosztuje, jak niemasz kasy to polecam olej Midland tani i bardzo dobry... p00zdro Edytowane 25 Listopada 2006 przez SeibR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 midland ma najlepszy stosunek cena/jakość że tak powiem, sprawdzone min. exc250 :banghead: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slys Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 super, wielkie dzieki za szybkie reply :wink: tego Motul Transoil od razu zamowilem, wiec tylko 500 ml wchodzi do przekladni? -bo koles co mi sprzedal NSR mowil ze niby 1100 ml, ale terz mi to sie za durzo wydawalo :crossy: Co do tego Midland oil, to niestety szwajcery do niemiec nie importuja, ale nie szkodzi, wezmne ten Castrol thanx & greets,sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Napewno nie 500ml http://www.louis.de/_204d334f8567a41c3f0be...M=0&typ_id=AC08 Znasz niemiecki lepiej wiec sam sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slys Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 dzieki!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witaj, do skrzyni do NSRki olej o parametrach SAE 10W40, nie wiem ile powinno wejsc ja mam NSR125 i tam wchodzi 700ml, nie wiem ile w przypadku 50. A jesli chodzi i marke oleju to masz duzo do wyboru mozesz kupic tani, ale wiesz jak jest z takimi olejami, najlepiej jakis z gornej polki (ja jestem tego zdania ze na olejach, plynach ...itp nie ma co oszczedzac) POZDRO :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 tak samo jak Franek napisał, na olejach niema co oszczędzac... brac to co dobre... p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 700ml PeEs masz ta nsrke odblokowana?????????????????????? jhak tak to napisz na PW albo na gg 600224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slys Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 tak tak wszystko racja, nie chcialem wlac taniego tylko nie wiedzialem czy nalerzy sie synthetyczny, lup mineralny, lub pol na pol. :icon_exclaim: @Pawik: szczerze muwiac jeszcze ani raz nie jechalem :bigrazz: ale powinna byc niestety nie odblokowana bo koles co mi ja sprzedal gadal ze jedynie max 60-65 wyciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi