OLCYK Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 tak, na macie widać wszystko ;) I tego się właśnie obawiam i zastanawiam, czy warto? Mat wygląda super, jak nie ma na nim żadnych "paluchów", a ciągłe pucowanie mnie troszkę zniechęca. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 I tego się właśnie obawiam i zastanawiam, czy warto? Mat wygląda super, jak nie ma na nim żadnych "paluchów", a ciągłe pucowanie mnie troszkę zniechęca. :icon_question: Ale za to jaki efekt jak jest czysty;]. Ja tej zimy planuję pomalować moto ksyralikiem. Muszę nieco pokombinować z kolorem ale chyba pozostanę przy żółtym, kwestia tylko odcienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ale za to jaki efekt jak jest czysty;]. Ja tej zimy planuję pomalować moto ksyralikiem. Muszę nieco pokombinować z kolorem ale chyba pozostanę przy żółtym, kwestia tylko odcienia. ksyralik to rodzaj pigmentu, jak pomalujesz samymi perełkami lakier przekroczy wartość kilku moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ksyralik to rodzaj pigmentu, jak pomalujesz samymi perełkami lakier przekroczy wartość kilku moto ;) Pomalowałem tak poprzednie moto, i nie to żebym się chwalił ale wyglądało to zawaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi