barthezzz1 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 witam,mam takie pytanie,znalazłem takie 2 wersje tłumiki do tzrki 125 jedna to taka wygląda jak by miała kobze (dyfuzor) do samej koncówki w roku 92 a druga od 92 w góre ma mniejsza kobze i rurke do tłumika koncowego i chciałem sie zapytac jaka jest roznica, i czy jak kupie tą od nowszych co niema kobzy po samą koncowke to bedzie pasowac?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Zależy do którego rocznika. Widocznie zaszły zmiany w silniku to i nowy dyfuzor trzeba było zaprojektować. Kup z rocznika, które jest twoje moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Moj kolega ma tzr zs rocznika 97 i ma tłumik z dyfyzorem mniejszym , wiec zdaje mi sie ze trzeb bedzie kupic w zaleznosci od twojego rocznika . Tak jak mowiles moze zaszły zmiany , po 92 roku . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 jeszcze sie chciałem zapytac ile poleci tak z 92 roku chyba 30km ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi