Z3US Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Powiedzkie jakie były problemy z jego montażem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 wez tlumik od simka od jakiegos znajomego ( oczywiscie jak ma ) albo podjedz tam gdzie chcesz kupic i obzeraj jak pasuje - sadze ze nie powinno byc za duzego problemu :-) BTW Jawka Rulez ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Problem: jest jeden co ma s51 enduro, ale ja niemam moto gdzieś przy domu tylko na wsi. A to jest ponad 20 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 no to rzeczywiscie problem ,, chyba ze pozyczy na jeden dzien ? ;-) poblagaj troche tak jak ja robilem ze starym na swoje moto i moze cos przejdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 U mnie w mieście jest typo co jeździ jawką ze sportowym tłumikiem, tylko nie wiem od czego ten tłumik jest. Tylko ten typo wyjechał na wakacje ( pojechal z moim sąsiadem ) , ale jak wróci to sie go o ten tłumik zapytam. PS. W tej jawce ma super opony. Jak w ścigaczu :!: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 hej rozek ! jak koles wroci to pytnij Go czy ten tlumik cos mu dal ( sam jestem ciekawe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi