romans Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 W sobotę 25 listopada organizuje pierwszą BIP, przyjeżdzają koledzy i kolezanki z trójmiasta i okolic zwiazani z forum moto3miasto. Impreza od 19:45 w pubie Kubryk w Bydgoszczy. Jak ktoś nieobecny na spotkanu piwnym 17XI chciałby dołączyć to się dopisać, ponieważ trzeba zarezerwować miejce. Dla gości z daleka jest możliwość zarezerwowania pokoju (80 zł dla 2 osób, łazienka, TV i za 100,00 ten sam zestaw ze śniadaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Będę .- :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja standardowo dam znac na ok 2- 3 dni przed :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja jak mowilem bede wtedy na studiach we Wroclawiu.Co do glosowania - nalezy wyslac prywatna wiadomosc do uzytkownika Adam http://forum.motocyklistow.pl/Adam-m5614.html o tresci : kandydat nr 24 mozna takze wybrac sobie kandydatke sposrod 1 - 17 http://www.missforum.jpg.pl bo kazdy oddaje 2 glosy z gory dziekuje za poparcie mojej kandydatury ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 jeszcze sie zastanowimy, bo za mało postawiłes piwka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 jeszcze sie zastanowimy, bo za mało postawiłes piwka :D A wiec to tak !! a w Kubryku mowiliscie co innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Imprezę przeniosłem do Kuźni, jednak są Anrzejki i wstęp 20,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi