Skocz do zawartości

Rękawice padana race

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D Takie pytanko: Miał ktoś może styczność z rękawicami Padana Race?

http://www.padana.pl/new/katalog/index.php...tegory=rukavice

Kupiłem u nich kombinezon i po przejeżdżeniu w nim sezonu nie mam żadnych zastrzeżeń, no może troszkę zimno w nim było poniżej 10 stopni, ale za to latem lepiej... Widziałem że w innych modelach rękawic pękały szwy. Ktoś coś wie dokładniej o tym modelu? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

Witam ;) Takie pytanko: Miał ktoś może styczność z rękawicami Padana Race?

http://www.padana.pl/new/katalog/index.php...tegory=rukavice

Kupiłem u nich kombinezon i po przejeżdżeniu w nim sezonu nie mam żadnych zastrzeżeń, no może troszkę zimno w nim było poniżej 10 stopni, ale za to latem lepiej... Widziałem że w innych modelach rękawic pękały szwy. Ktoś coś wie dokładniej o tym modelu? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

Moglbym Ci je zamowic, ale trwaloby to conajmniej 3 miesiace i musialbys za nie z gory zaplacic. Jako, ze nie znasz mnie osobiscie wiec Ci tego nie proponuje. wiesz cos w ogole o firmie Padana ???? A tak apropo czy moglbys zdradzic tajemnice ile dales za Kombinezon ???

:banghead:

Nawet bajeranckie :buttrock: wygladają troche tak jak alpiny gp tech. Tez mnie ciekawi jak sie sprawują i dołączam sie do pytania. Co prawda ja aktualnie smigam w alpinach sp 2 ale info sie moze przydac na przyszłość.

pozdro

• 2 tygodnie później...

Moglbym Ci je zamowic, ale trwaloby to conajmniej 3 miesiace i musialbys za nie z gory zaplacic. Jako, ze nie znasz mnie osobiscie wiec Ci tego nie proponuje. wiesz cos w ogole o firmie Padana ???? A tak apropo czy moglbys zdradzic tajemnice ile dales za Kombinezon ???

:icon_eek:

Sorry, że dopiero odpisuję, ale dawno nie zaglądałem na forum ;)

Rękawice mogę kupić w Polsce, w sklepie Padany, we Wrocławiu. Kombinezon właśnie tam kupiłem i zapłaciłem tyle, co podają na www.padana.pl, czyli 1425zł. Wiem że mieli stoisko na poprzednim motobazarze w Poznaniu, więc na następnym przymierzę sobie rękawice i jak będą ok to kupuję :banghead: