COLIO Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Witam. jak ogladam ten filmik to zastanawiam sie co kierowce puszki podkusilo do takiego czynu....??? :) :icon_question: Moze ktos mi to wyjasni??? albo zobaczcie to : - tylko tego juz nie trzeba wyjasniac.... :/ Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2006 przez COLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no dobry jest ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam, i ile ludzi od razu chętnych do niesienia pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Wcale bym się nie zdziwił jeżeli gość dostał telefon od "życzliwego" sąsiada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ładne piersi....... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ładne piersi....... :) i to wszystko w tym temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ten kierowca ałta chyba zaduzo nagrał sie na playaku w Gran Turismo ten policjant za kulkiem to jakis idiota con myslał że motocyklista otwoży spadochron.I tak ten tłum zachował sie łagodnie wobec radjolki................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ten kierowca ałta chyba zaduzo nagrał sie na playaku w Gran Turismoten policjant za kulkiem to jakis idiota con myslał że motocyklista otwoży spadochron.I tak ten tłum zachował sie łagodnie wobec radjolki................ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Po obejrzeniu tech filmików przyszedł mi na myśl ten temat.http://forum.motocyklistow.pl/Wypadek-moto...cni-t61592.html A tak ogólnie to serce boli, jest w nim głęboka pustka i lęk połączony z projekcją całego okresu od momentu wypadku do dziś... Potężna ilość mysli, których nie jestem w stanie opisać. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 W pierwszym przypadku to jestem skłonny uważać,że to była awaria auta. Niewiele brakowało a sam miałbym podobną sytuację jadąc puszką. Odkleiła mi sie okładzina w bębnie i doszło do zablokowania koła. Na szczęście stało się to na parkingu przy 5 km/h. Ale przy 100 na trasie mogloby wyglądać to podobnie. W drugim przypadku to nie ma co komentować. Dziwię się,że ich nie zlinczowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 :) :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_razz: ;) :banghead: :banghead: ty to chyba siedzisz ze słownikiem co????denerwuje mie to że zwracasz mi muwage co i jak sie pisze to jusz niepierwszy ras......jak ci sie niepodoba to nieczytaj i nieodpisuj koleszko sympatyczny.Mam 20 lat robie cosmiczne blendy od zawsze jestem 100% dyslektykiem stwierdzono to przez psychologów. wię daj se spoku Panie Doktorze POLSZCZYZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ty to chyba siedzisz ze słownikiem co????denerwuje mie to że zwracasz mi muwage co i jak sie pisze to jusz niepierwszy ras......jak ci sie niepodoba to nieczytaj i nieodpisuj koleszko sympatyczny.Mam 20 lat robie cosmiczne blendy od zawsze jestem 100% dyslektykiem stwierdzono to przez psychologów. wię daj se spoku Panie Doktorze POLSZCZYZNYnawet dyslektycy potrafią korzystać z Worda - stwierdzone przez psychologów :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ty to chyba siedzisz ze słownikiem co????denerwuje mie to że zwracasz mi muwage co i jak sie pisze to jusz niepierwszy ras......jak ci sie niepodoba to nieczytaj i nieodpisuj koleszko sympatyczny.Mam 20 lat robie cosmiczne blendy od zawsze jestem 100% dyslektykiem stwierdzono to przez psychologów. wię daj se spoku Panie Doktorze POLSZCZYZNY :icon_razz: :clap: :wink: :) :) :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 :icon_razz: :clap: :wink: :) :) :notworthy: :notworthy: :lalag: :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi