rapa Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 chcę pojechać i wrócić w około 1-1,5 tygodnia. koszt max. do 2000 zł.jadę yamahą diversion.jak ktoś chętny to zapraszam.podaj swoj email bo jestem wstepnie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 podaj swoj email bo jestem wstepnie zainteresowany info na:[email protected]607-994-375pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 bedziemy spora ekipą różnych motocykli w tym czasie w Czarngórze. jak bedziecie przejeżdzać to dajcie znac. rakiju wypyjem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi