majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ciekawe czy Pan Adam kupilby w Canada country motra i wyslal do Anglii ???Zaplata PayPalem, of course :P :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pan Adam jest niezmiernie miły, ale ja nie chcę specjalnie nikogo fatygować, myślałem raczej o jakiejś firmie, która podejmuje się czegoś takie. Ja licytuję wskazując adres tej firmy, przesyłam im kasę a oni najmniejszym kosztem ( plus jakaś prowizja ) wysyłają towar, a może warto taką firmę założyć ? No nic, będę dalej szukał bliższych lub dalszych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Z moich obserwacji i wyliczeń wynika, że najlepsza jest opcja ze znajomym który tam jedzie, kupuje i przywozi przy okazji. W innym przypadku to się staje mało opłacalne zwłaszcza przy tańszych rzeczach. Poza tym jest ryzyko, że coś będzie nie tak z towarem i trzeba odsyłać itd. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dajcie sobie spokój z kupowaniem w usa i UK - przesyłki cholernie drogie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 dajcie sobie spokój z kupowaniem w usa i UK - przesyłki cholernie drogie :icon_biggrin: to zalezy co kupujesz. Ogólnie raczej wszystko jest tansze nawet dodając przesyłke do wylicytowanej kwoty. Jedynie drogie są wysyłki owiewek, a niektóre owiewki sa poprostu za duze do wysyłki do PL. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi