slawek144 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 mam aprilie af1 future z 1990roku, ze zepsuta cewke zaplonowa znajdujaca sie pod bakiem, gdzie moglbym dostac taka cewke , nie musi bys nowa, tylko zeby byla dobra zebym mogl odpalic swoje moto jeszcze przed zima, jak ktos by wiedzial podal mi jakis numer telefonów gdzie mogłbym zadzwonic w sprawie tej cewki ? na allegro juz patrzylem nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Patrzyłes w moto akcesoriach, w larssonie ? Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek144 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 w larssonie nie maja cewki zaplonowej jakby ktos jeszcze wiedzial gdzie mozna ja znalezc prosze dac znacccccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi