Skocz do zawartości

Kawasaki klr 600

bohen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

XT-eki sa trwale , jesli to tylko gaznik ( albo sawieca bo mialem tak u siebie) to mozna brac , ale zorientuj sie czy aby wytrzymala chociaz rok bez rozsypania sie. Czy w silniku nic nie stuka , puka ,wali, dzwoni - jesli nie to bieraj :icon_mrgreen:

XR 500 jest starą konstrukcją - konczy sie rynek czesci do niej ,daruj sobie i szukaj cos mlodszego i bardziej popularnego

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Tak jak kolega napisał, XT to trwały motocykl. Cena nawet dobra jak za tego XT. Jeżeli to motocykl znajomego to możesz już cos o nim wiedzieć. A jak nie to pogadaj z kuplem tylko tak szczerze o tym sprzęcie. Lepiej kupować moto z znajomego źródła niż od kogoś o kim nic się nie wie.

Witam

Wprawdzie to byłem napalony, żeby koniecznie kupić jakies moto przed zimą (musze sie pozbyć tej cechy). Jednak po przemysleniu postanowiłem dozbierać i kupić jakiś lepszy sprzęt niż XL500. Faktycznie jest stara i przy ewentualnej odsprzedarzy byłyby kłopoty.

Tak jak mówicie. Ta Tenera jest kolegi, znam go od roku i jak lataliśmy w terenie to gadaliśmy o motorkach i na bierząco mi mówił co w niej wymieniał, także wiem na czym siedze. Silnik ideał. Tylko tak jak mówie, na wysokich obrotach przerywa. Pozatym mam 0,5km do niego. Mam też na oku inna Tenere ale ta już jest troche daleko (ok 280km). Ale zobacze, jak nie wezmiej jednej to drugą, bo ceny są podobne i stany moto też.

Dzieki za porady

Pozdrawiam

Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz.

jesli nie znasz sprzeta osobiscie , to nie mozesz nic wiedziec na jej temat :) to ci pisza na Allegro, a co jest prawda to zupelnie inna bajka :)

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/