dosman Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam! Jestem początkującym i prosiłbym o kilka porad odnosnie tego gdzie i jaki motocykl kupic. Z tego co juz sie dowiadywalem to najlepiej z Hondy i o pojemnosci od 350 do 500 jak na poczatek. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jeśli szukasz choppera - pomyśl o YamahaVirago535. Już nie produkowany dziś motocykl, ale może jako pierwszy, warto kupić używany. To niezawodny sprzęt.Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Drag 650 bedzie OK lub Virazka 535Moze taki:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...64197&rd=1&rd=1dasz sobie rade i nie sa to potwory :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Proponuję Ci żebyś zerknął w historię na forum, temat ten przewijał się wielokrotniepzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 może intruder VS800 - to moje pierwsze moto i ja daje rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi