lucek652 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 HEj kupiłem Yamahe dt 80 i mam pare pytan, mam nadzieje ze ktos pomógłby mi je rozwiazac:) mianowicie chciałbym wiedziec do czego jest ten zbiorniczek na jakis płyn obok zbiorniczka na olej. czy yamahe dt 80 da sie postawic na koło?? bo ja nie moge strasznie słaba jest?? czy powinna byc duzo zrywniejsza od simsona?? bo moja nie jest:( z góry dzieki jesli komus chciałoby sie odpisac:) POZDRO DLA WSZYSTKICH!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Po co stworzyles dwa takie same tematy ?? :P Dt 80 powinna byc duzo zrywniejsza od simsona i spokojnie na kolo isc. Moze twoja jest zablokowana ?? Edytowane 11 Listopada 2006 przez speedfriend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Obok zbiorniczka na olej (po drugiej stronie ramy) to mi sie tylko kojarzy z chlodnica na plyn. Ale mozesz tez mowic o zbiorniczku wyrownawczym tego plynu :P Co do stawiania na kolo - to trzeba troche techniki bo jak odwiniesz to praktycznie nigdy cie nie postawi :eek: To czy zrywniejsza od simsona - jak najbardziej :D POZDRO Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Twoja DT wygląda na totalnie zajechaną skoro nie jest zrywniejsza od simsona. Sprawdzałeś tłok pierścienie i stan cylindra ? P.S - JEST JUŻ TEMAT O DT WIĘC TWÓJ ZOSTANIE ZAMKNIĘTY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=22158 tu masz cały temat o DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Proszę nie odpowiadać na takie tematy.Ewentualnie wystarczy jeden link do obszernego tematu o dt i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi