bartez Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam ja też może dojade, ale nie bede pił bo bede dyliżansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) to może jakies kimanko za 20-40 zł?http://www.ssm.bydgoszcz.pl/ Edytowane 15 Listopada 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 to może jakies kimanko za 20-40 zł?http://www.ssm.bydgoszcz.pl/ To dobry pomysł , bo w tym pabie ---to można do rana przy muzyce :icon_biggrin: - oczywiście ....... he he ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Coś słyszałem o Kubryku.Jeśli prawda to jestem 1+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No to Darek tez sie dolaczy, szkoda ze Tomek XJ nie da rady wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Pamiętać młodzieży, że spotykamy sie o 19:45 przed Kubrykiem-punktualnie bo dwie ławki zarezerwowane i bedzie siara jak bedziemy podpierać sciany... Przed KUBRYKIEM, bo to nie jest przy jakiejś ciemnej uliczce więc się znajdziemy. :icon_razz: Edytowane 17 Listopada 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Proponuje 17 tj. w piąek o 19.45 w pabie Kubryk .- ul. Podwale w bramie ( za halą tergową )-(mozemy się spotkać przed halą i pójdzimy tam razem aby wszyscy trafili )-A wcześniej dlatego , aby zająć miejsca , bo o 20.00 zaczynją się Rokowe harce i dobrze by jest zająć jakieś miejsca ,- mogą być kuszetki . he he . pozdro,- :buttrock: :icon_arrow: :buttrock: Wiec jednak przed Kubrykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Przed KUBRYKIEM, bo to jest przy jakiejś ciemnej uliczce więc się znajdziemy. :D Ok . - może być przed Kubrykiem - to przecież niedaleko od Hali - A pisałem o hali , bo tę to wszyscy znają i na pewno by trafili . Oj . - Romek - namieszałeś - ale mnie to zwisa i może być przed Kubrykiem . he he .- :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mam dzisiaj troche wiecej pracy. Nie wiem czy zdaze punktualnie wiec jak by co - prosze zajmijcie mi 2 miejsca please ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby x Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Dla mnie też, dla mnie też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie ma problemu, rozłożymy sie i będziemy grzecznie czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 :clap: Impreza się udala , wszyscy wyszli zadowoleni ..... :crossy: Przypominam koleżeństwu ,że zapraszam na powtórkę . - Moje imieniny będę obchodził w piątek 1 grudnia o 20 w tym samym miejscu ,- start o tej samej godzinie . :buttrock: ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witajcie, Blue albo sie nie kładł albo tak wcześnie wstał po imprezie :biggrin: Na andrzejki wpadam, ale przypominam, że w tym tygodniu w sobote wpadaja do bydgoszczy koledzy i kooooleżanki z 3miasta. ZAPRASZAM to samo miejsce i czas (sobota 19;45). O ew. zmianach bedzie informacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi