romans Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Wybory, wyborami, a ja z moimi kolegami z 0 lansu jesiennego zapraszam Was na spotkanko piwne w bydgoskim pubie. Termin 17 listopada br. godzina 20:00. Miejsce ustalimy po sprawdzeniu lokali (dawno sie po nich nie szwendaliśmy). Damy cynk w następnych postach. Zapraszam do wpisywania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja jestem za . Z pabem myślę ,że nie będzie problemu . A reszta mine również odpowiada . :) P. S . Dotam tylko ,że warto wypatrywać listonosza . Bo wiem już co nie co , o niespodziance jakę chce nam Roman zrobić !!! Naprawdę jest super !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Chetnie przyjde. Mam nadzieje ze bedziemy omawiac plany wypadow motocyklowych i kuligu zimowego oraz innych.Slyszeliscie o jakiejs knajpce motocyklowej na ul. Dlugiej ? nie bylem tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Chetnie przyjde. Mam nadzieje ze bedziemy omawiac plany wypadow motocyklowych i kuligu zimowego oraz innych.Slyszeliscie o jakiejs knajpce motocyklowej na ul. Dlugiej ? nie bylem tam jeszcze. Slyszalem, ale nie bylem tam. PS Dorwalem listonosza ;) no normalnie super niespodzianka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) man nadzieję że listonosz przeżył, a impreza na długiej trzeba sprawdzićz mojej wioski to mam 6 chętnych Edytowane 10 Listopada 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Rozeznam sie w planach piatkowych i postaram sie tez zawitac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Proponuje 17 tj. w piąek o 19.45 w pabie Kubryk .- ul. Podwale w bramie ( za halą tergową )-(mozemy się spotkać przed halą i pójdzimy tam razem aby wszyscy trafili )-A wcześniej dlatego , aby zająć miejsca , bo o 20.00 zaczynją się Rokowe harce i dobrze by jest zająć jakieś miejsca ,- mogą być kuszetki . he he . pozdro,- :D :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) witajcie kubryk to pewnie ta knajpka o której gadaliśmy, może zarezerwować miejsce by nie podpierać ścian? Edytowane 11 Listopada 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Tak - własnie to zrobiłem .- Mamy zarezerwowany stolik . Na razie tylko jeden na jakieś parę osób ,- o których wiem ( wiem o tych co byli z nami na rajdzie 21 ) . Jesli Roman planujesz większą ilość chętnych , to trzeba bedzie dorezerwować . - zdaję się na Ciebie . :icon_razz: pozdrawiam wszystkich .- :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Blue GSX rezerwuje drugą ławkę, trzeba przetestować temat bo za tydzień wpadną koleżanki i koledzy z 3miasta.www.pubkubryk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Dopiszcie mnie do listy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Dopiszcie mnie do listy :icon_razz: :cool: Jestes dopisany . - :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 O, prawie zapomnialem- panny mile widziane :) szczegolnie w wieku ok 20 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 a co z naszym kolegą toruńsko-bydgoskim na ninji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Tez przyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi