awful Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 dokładnie jak w tytule :clap: chcę sobie zmienić kierę(mamt teraz stuntową-brr) na normalną- podwójną, niską... półki mam- tylko mocowania i pały- z jakich sprzętów będą pasować? :) to samo się tycyz wydechu :P mam 4w2 a chcę 4w1 - są jakieś kompatybilne? :) dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waligura Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) moze od bandit 600 albo gsxf od'97... wsumie silnik prawie ten sam....jesli chodzi o wydech... Edytowane 8 Listopada 2006 przez waligura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 moze od bandit 600 albo gsxf od'97... wsumie silnik prawie ten sam....jesli chodzi o wydech... dziękuję :) a takie mniej oczywiste? :icon_mrgreen: w sumie pytanie jest mniej więcej takie:czy ktoś przypadkiem próbował szukać,dopasowywać albo przypadkiem wie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi