karzeł Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 19.XI.06r. o godzinie 19.00 w klubie Browar (stary eden) jest koncercik ww zespołów. Wpadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Myślisz, że ja z uwagi na moją ksywę będe miał jakąś zniżke ?? :) :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 hehe to już musisz sie targować z szefem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Zadzienista impreza będzię w Browku :icon_rolleyes: niemoge się doczekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Szkoda, że nie dam rady przyjechać. Kurcze będe siedział w pracy, a pojechałbym sobie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Kombinuj urlop! Szykuje się naprawdę niezły koncercik! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ten koncercik to "lektura obowiązkowa" bilety 25 zł, w dniu koncertu 30 zł .Pzdr. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Mi niestety nie pasuje, a cholernie jest mi szkoda..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 No szkoda na pewno bedziesz miała czego żałować. Z tego co mnie słuchy dochodzą to pilscy bikerzy zjawią sie tłumnie na tym koncercie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 No szkoda na pewno bedziesz miała czego żałować. Jednak udało mi sie wykręcić z tego co miałam zrobic i idę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 CZy ja wiem czy Tłumnie ?? JA bede bilety sprawdzac wiec moze się ujawnicie co niektórzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Mi bilecik sprawdzal Irek P. , chyba ze Samsung to nikt inny jak on :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ha nie Iras to nie ja :buttrock: Ja jednak piłam zamiast sprawdzac hihi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 A co do samego koncertu to był po prostu świetny :notworthy:. Kogo nie było ten niech żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A co do samego koncertu to był po prostu świetny :banghead:. Kogo nie było ten niech żałuje. Zgadzam się, koncert pierwsza klasa. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi