Lons Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 w tych skarpetkach chyba bardzo nie zmarzną :) też mam gumy ale kupie skarbetki bo ładniej wyglądają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja zostane przy gumkach bo kasa sie zkonczyla mi :( Ojj moze nie zamarzna lagi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 tak takie ochraniacze na amory :biggrin: cena ok. 70zł http://moto.allegro.pl/item145733012_neopr...ow_acerbis.html ...kurde a w 'motoX' mają je za 99 PLN :wink: ...biorę z allegro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a mozna w tym jezdzic cały sezon :icon_biggrin: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja w zime latam bez żadnych kolców w oponach :lalag: U mnie jest dopiero jazda.. Opona Michelin ale zdarta już.. Cały czas bok.. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Mucha, jeśli masz zamiar zrobić tylko tylną oponke to lepij sobie odpuść.... jak robić to komplet a jak jedną masz robić to lepiej wcale. na takiej oponie moto bedzie rwało na koło a jeszcze exc250.... ja na początku jak założyłem na tył oponke do DT to wyrwało na koło i jak opadła to odrazu gleba bo przednie kółko uderzając o ziemie straciło przyczepność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ok'a Ok'aJak już zrobię jedną to zabiorę się za drugą :icon_mrgreen: ...wszystko zależy czy się nie zniechęcę przy wkręcaniu jak i czy łby wie wywalą mi dentkiPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a mozna w tym jezdzic cały sezon :evil: ?? Jasne ze można jeździć cały sezon zima lato :icon_razz: A co do kolców to na dwie opony. Jak jeździłem w tamtą zime to zawsze przednie koło uciekało :buttrock: wiec nie ma sensu jednej robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 jak dasz krótkie śruby i mocno skręcisz to napewno nie wywalą dętki będą sztywno siedzieć w oponie jak jak docisną to nawet nie bedzie szans żeby dętka podeszła pod śrube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 hmm z tego co wiem to te sruby wystarczaja na krotko ... nie ma jakiejs innej alternatywy ? zeby dluzej mozna bylo pojezdzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 w DT to napewno Ci na długo starczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi