rajdowiec Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Raczej trzeba kupic nowy bo orginalny jest zalany kalczukiem czy innym swinstwem i raczej zbyt wiele przy nim nie zdzialasz. Akurat ja miałem identyczny problem i musialem kupic nowy bo nie spotkalem sie z nikim kto moglby odblokowac ten modul i wiedzial jak to zrobic...Wątpięp aby mozna było go rozblokować bo cięzko jest sie dostać do środka wnętrza ja miałęm podobny problem przy cewce od KTM LC4 był zalany jakimś twardym plastykiem nie wiem co sto było ze niedało sie jej w ogóle oskrobać nie to co w porównaniu np.z cewka od Dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 w sprawie odblokowania modolu w nsr radze pogadac z Piotrem Dudkiem one bedzie wiedzial co i jak...znawca motocykli marki Honda Morzesz dac mi namiar do tego Piotra?? na PW? Siempek modul w nsr nie jest blokowany !! bynajmniej w mojej nie jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Morzesz dac mi namiar do tego Piotra?? na PW? Siempek modul w nsr nie jest blokowany !! bynajmniej w mojej nie jest .. wejdz na uzytkownikow i znajdz Piotr Dudek...napisz najlepiej na pw do Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi