bronx Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Witam wlasnie poszukuje uszczelniaczy do XJ 900 D i dostepne sa dwa rozmiary 8x9,5 oraz na 8x10.5 , szukalem w serwisowce no i nic nie pisze na temat rozmiaru .Przypuszczam ze rozmiar bedzie inny dla roznej gestosci oleju a mamy wybor od 5w do 30w (w moim przypadku ) no i teraz jaki rozmiar na olej 5w a jaki 30w ?Czyli drugi rozmiar to srednica otworu , ze sie tak zapytam ? A czym wy sie kierujecie kupujac uszczelniacze?( ja u siebie wlewam olej 20W a zalecany byl5w , piatka za miekka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 proponuje iść do dobrego sklepu motocyklowego i sprawdzą Ci jaki powinnienes miec olej i jakie uszczelniacze.... [ mi powiedzieli dla mojego 18letniego motocykla, więc i u Ciebie nie powinno być problemu ] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Przypuszczam ze rozmiar bedzie inny dla roznej gestosci oleju a mamy wybor od 5w do 30w (w moim przypadku ) no i teraz jaki rozmiar na olej 5w a jaki 30w ? Moim zdaniem nic do tego nie ma gęstość oleju. Jeżeli ściągniesz głowicę, to nic prostrzego tylko ze starym uszczelniaczem zasuwać do sklepu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jak wyzej napisalem dla diversionki sa dwa rodzaje uszczelniaczy , i pytanie brzmi czym sie roznia , oraz dany wymiar tyczy sie srednicy lub wysokosci (albo wlasnie grubosci "gumki" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi