kusiek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 fjka wyglada solidnie i konkretnie:) cała w pomaranczowej gumie. i watpie zeby to fajka i do tej pory niewiem co...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja przy swojej dt też byłem święcie przekonany że to nie może być fajka a jednak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a oprucz fajki co jeszcze moze byc??moze jakies kable albo przez łaczenie gruszki z cylindrem woda leci niewiem jeszcze co podajccie jakies przykłady:P bo teraz zima to bedzie mozna kada srubeczke nawet sprawdzic:PP pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a moze poprostu jak jest mokro to robi ci sie zwara na przewodach wymien fajke swiece i kabel jak to nic nie pomoze to szukaj innej przyczyny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ej co zaszkodzi pozyczyc lub kupic fajke za 10zl i latac u mnie w dt tez przerywala jak sie zrobilo wilgotno np wysoka trawa, rzeka, kaluza zmienilem swiece i teraz nie przerywa ale jeszcze musze fajke zmienic na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi