Kamil MX Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam. Koledze posypał sie motocykl i mam takie pytanie czy zna ktoś człowieka co zajmuje sie naprawą silników ub samych głowic w warszawie na ulicy Paca 13?? podobno zajmuje sie motocyklami i łodziami wyczynowymi. jest mi potrzebny jakiś kontakt do niego. Jakby ktos miał to był bym wdzięczy. dzięki z góry :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Lepiej poszukaj uzywanej glowicy to bedzie najtansze rozwiazanie czesci na rynku jest w brud no chyba ze masz jakis rzadki model ja szukalem latem glowicy do f4 i znalazlem za 400zl ale nie byla potrzebna na szczescie bo mi pikla pierdola i juz wszystko ok tylko roboty przy wymianie duzo by bylo pozdro Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil MX Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Niestety jest to inny przypadek w motocyklu crossowym i uzywana głowica nic tu nie pomoże bo dziele sie tak również w innych motocyklach tego modelu po prostu strasznie szybko padają zawory i nie wiadomo co jest tego przyczyną więc potrzebny mi jest własnie kontakt do tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi