Gość Punkbuster Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 u mnie w szkole to dopiero w maju albo nawet w czerwcu jest zdawanie nie można gdzie indziej zdać? ja chce w wiosne troche pojezdzić a tak to nic nie moge zrobić POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 u mnie w szkole to dopiero w maju albo nawet w czerwcu jest zdawanie nie można gdzie indziej zdać? ja chce w wiosne troche pojezdzić a tak to nic nie moge zrobić POZDRO.Zamiast zakładac kolejne tematy, polecił bym opcje szukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 niech ci będzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi