Tifosi Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Poszukuję kogoś kto pomaluje mi kask aerografem jak najbliżej Katowic, jak ktoś ma jakieś namiary to będę wdzięczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 :crossy: no to może Kraków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 OCHABY aerograf, lakierowanie, naprawa el. z tworzyw Createc, Daniel Bolek Ochaby Małe 99 powiat Cieszyn http://createc.republika.pl tel. 504 286 806 033/853 55 45 BYTOMZadzwon pod ten numer koles jest z Bytomia 603631309 maluje aerografem WODZISŁAW podaje 505 080 833 ,na imie ma Patryk, jak bedziecie dzwonic to powołajcie sie na "udka" :buttrock: , a znaleśc go mozna w wodzislawiu na ul boguminskiej, w mieszalni farb i lakierow samochowych Wobart, otwarte do 17.pozdrawiam udek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Dzięki wielkie jutro podzwonię :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi