mierzwa2 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Założyłem ten temat dla wszystkich, po to by wklejać tu linki do sklepów z akcesoriami,częściami, itp tam gdzie zauważono znaczny spadek cen związany z końcem sezonu. Sam czekam na jakies mega promocje, wiec jak ktoś cos znalazl to niech tutaj wklei.Chodzi o wszystko co związane z motocyklami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 www.louis.de własnie zaczynają sie posezonowe wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 www.louis.de własnie zaczynają sie posezonowe wyprzedażeJa właśnie poluję na buty Sidi Vertebra II Tepor za 149€, które są przecenione za 259€, ale nie ma rozmiaru 44 :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu_06 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja kilka dni temu kupilem prawie cale 2 kompletne stroje na cross'a w sklepie www.4bikes.pl, musze przyznac ze dostalem bardzo dobre upusty i tylko dlatego zdecydowalem sie zostawic tam okolo 7 tys. zl Jak porownuje ceny z 4bikes z cenami niemieckich sklepow internetowych to stwierdzam ze do niemiec sie chyba nie moze oplacac jechac. Niedosyc ze kupowalem w zasadzie wszystko z przecen to jeszcze sie dodatkowo ztargowalem z kazdej rzeczy. Na prawde jestem zadowolony i polecam innym ten sklep, bardzo dobra obsluga i kontakt, wlasciwie caly czas przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi