merida125 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam trafia mi sie w dobraj cenie motocykl kawasaki el 250....dzwoniac do goscia starcilem troche pewnosc do tego co mowil,gdyz kupil motor bez papierow od znajomego(spisali wtedy tylko umowe),ktory papiery jednak znalazl i wyslal ok rok pozniej.pytajac co posiada,powiedzial,ze ma:"Dokumenty jaki motor posiada to :Karta danych ,dotyczy : motor Kawasaki nr rej M-TU-215Wniosek owyrejestrowaniu motoru , Brif , umowa .Dokumenty sa przetłumaczone w kraju przez Tłumacza Przesiegłego ,tak wiec jest wszystko ." mam pytanie,czy moga byc jakies komplikacje przy zarejestrowaniu go pierwszy raz w kraju i czy dokumentacja jest kompletna??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nie wiem czy ma to znaczenie z jakiego kraju to przywiozłeś, ale z Niemiec potrzebne są: BRIF, WYMELDOWANIE, UMOWA K-S. Wszystko to przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego. Dodatkowo w kraju musisz miec zrobiony przegląd. Pozdrawiam nehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi