Skubin Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam wszystkich chciałbym abyscie mi pomogli w wyborze oleju do Thundercata :) stałem sie szczesliwym posiadaczem tegoz sprzeta ale jednak niewiem na czym był jezdzony stąd wiąrze sie moje pytanie nie ukrywam ze pytanie kieruje do posiadaczy tego sprzetu ale dziekuje za wszystkie wypowiedzi pozdro. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Zalezy ile masz kasy. Standardowo to polsyntetyk np jakis motul 5100 10w-40 za 90 zł 4 litry.Jeśli możesz wydać wiecej, kup pełen syntetyk. Po przestudiowaniu parametrów kilu oliw, doszedłem do wniosku że dobrym wyborem jest Shell Advance Ultra. Super olej (parametry) za obre pieniądze. Cena za litr: 43-48 zł Ja w CBR czuję subtelną róznicę - pomiędzy obecnym shellem a dawnym motulem. Skrzynka na Shellu pracuje jakby przyjemniej :icon_mrgreen: Edytowane 22 Października 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 rzepakowy koniecznie syntetyczny (fuj) :icon_mrgreen: a tak serio lej sysntetyk 10W40 i nie sluchaj tych co mowia ze do moto starszego niz 5 lat lac 20w50 minarala.. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Polecam forum Tcatów, tam znajdziesz wiele ciekawych rzeczy na temat tego przetahttp://www.motocykl.org/thundercat/forum/ pozdrawiam nehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi