Skocz do zawartości

IMPORT z DE / SKĄD motocykl powypadkowy

Yogi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Czy ktoś zna miejsca skąd można wyrwać motocykl powypadkowy dla siebie? Ludzie chcą min. 1500zł za przywiezienie czegoś takiego, więc może by samemu. :D Tym bardziej ze bysmy jechali we dwóch, wiec koszty sie rozloza.

Nie chodzi mi tu o ebaya i mobile.de. Najlepiej gdyby to byly adresy www, ale nie koniecznie.

Dzięki.

Cześć,

Czy ktoś zna miejsca skąd można wyrwać motocykl powypadkowy dla siebie? Ludzie chcą min. 1500zł za przywiezienie czegoś takiego, więc może by samemu. :D Tym bardziej ze bysmy jechali we dwóch, wiec koszty sie rozloza.

Nie chodzi mi tu o ebaya i mobile.de. Najlepiej gdyby to byly adresy www, ale nie koniecznie.

Dzięki.

z tym we dwoch to nie koniecznie.. chetnei zabierzemy jakies dziewczyny :D (na wypadek gdyby to czytala moja lub yogiego kobieta... to tylko zart!!! :D )

w empiku można kupić gazetkę " UNFALL AUTOS" (przynajmniej jakiś czas temu jeszcze wychodziła) i tam były reklamy placów na których handlują też robitymi gruzami....w samym Berlinie z tej gazetki trafiłem do dwóch w każdym było +/- 30 sprzętów... jak znowu byłem z kumplem po brykę to w połowie placów z samochodami stały przynajmniej dwa bite sprzęty więc warto po trasie też odwiedzać place typowo samochodowe -tylko trzeba uważać bo w większości wypadków piszą( w ogłoszeniach z takich placów), że nic nie było jeszcze naprawiane co delikatnie mówiąć mija się z prawdą ( bo sprzęty i samochody są szykowane do sprzedaży )

pees. co Ci Yogas znowu do czaszki strzeliło :D :D