Marcin Neo Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Film zapowiada się super.Muszę koniecznie obejrzeć. Trzeba DVD sobie sprawić na prezencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 musicie miec jakis sprytny programik bo tak nie pójdzie, ja sciagalem w IE i bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Bardzo fajny zwiastun :D Zdecydowanie jestem za :P Miło to obejrzeć gdy pogoda nas nie rozpieszcza ;) Oby do wiosny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Kodeki: np. pakiet K-Lite Codec Pack lub CCCP.Megaupload: jeśli występuje napis: All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use. Please try again later. to sobie nie pobierzemy w tym czasie. Musimy poczekać jakiś czas. Niestety. A pierwszą część wydacie też na DVD. Kiedyś była udostępniona w necie, ale płyta to płyta. :D A może jakaś trylogia od razu. :D EDIT:FiOdoRr mógłbyś wgrać muzykę na inny serwer (Rapidshare na przykład)? Edytowane 17 Października 2006 przez Zierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trazymach Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 świetny montaż, świetnie dobrana muzyka do gangsta klimatu :D Nieźle, nieźle! TrazyTDM 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 fajna sprawa ciekawie się zapowiada :D trzeba więc poczekac do grudnia na ful wersje :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal LBL Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Macie jak chcecie jeszcze tego macca squad - sciagnalem i zapodałem na inny serwer :D http://www.mytempdir.com/1000156 jesli wam sie pojawia że na megaupload są wszystkie sloty zajęte to jest jedna wielka ściema po zainstalowaniu toolbara będzie mozna ściągac :/ mam nadzieje że nikt sie nie pogniewa za zapodanie macca squad,ale jakby było coś nie tak to dać znać a usune posta [o ile wczesniej nie zrobi tego admin] pzdr see you :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Zajebisty ten trailer jest.... muza i montaż 1 klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Fiodor - gdzie można znaleźć/pobrać podklady ze Stunt days vol 2 ??? Bo nuty też są kozackie, a w necie i emulu nie moge nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Fiodor - gdzie można znaleźć/pobrać podklady ze Stunt days vol 2 ??? Bo nuty też są kozackie, a w necie i emulu nie moge nic znaleźć.ja to mam, jak fiodor i mccsqd sie zgodzi to moge wpuscic w eter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Filmik fajny-tylko teksty w tym "hicie" na poziomie przedszkolnym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No film naprawde czad! świetnie się go ogląda nawet kilkanaście razy ... Muza prawie pasuje i wszystko sklada się w prawie extra calość - prawie bo też teksty są troszkę buraczane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi