Boby x Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Romans..Jak tam po spotkaniu z 3-miejskimi śmigaczami ? Tylko mi nie mów ,że pojechałeś sprzętem... :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Proponuje wieczór z 18 na 19 listopada . ( z soboty na niedzielę ) . godzina najlepiej jalaś 19 . Miejsce - centrum Bydgoszczy . W jakim lokalu , to zalezy od Was .- Tutaj czekam na Masze propozycje . :) pozdrawiam - Andrzej :) Poniewaz nie ma jeszcze konkretnych ustalen - co powiecie na termin wczesniejszy w piatek 17 ? Andrzejowi pasuje, mnie bardziej niz sobota a reszcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby x Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Wstępnie jestem za ! może być piątek ( nawet chyba lepiej )....ale potwierdzić mogę w przyszłym tygodniu...Jeszcze miejsce ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Do gdyni w sniegu jeżdzę samochodem, na temat piwnego spotkania w bydgoszczy otwieram nowy temat... Uczestnicy "0 lansu jesiennego" wysłałem Wam prezent, odebrac z poczty nie bac się ze to z urzedu skarbowego... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A ja nic nie mam na mailu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 listonosz puka dwa razy, a do was raz i starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Do gdyni w sniegu jeżdzę samochodem, na temat piwnego spotkania w bydgoszczy otwieram nowy temat... Uczestnicy "0 lansu jesiennego" wysłałem Wam prezent, odebrac z poczty nie bac się ze to z urzedu skarbowego... :biggrin: Heheh odebrac z poczty a nie z maila :) heh, nie pije juz wiecej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi