MichałKaczmar. Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 I juz po ! Wyprawa bardzo udana - wspaniale bylo Wsa poznac i zrobic wspolnie ok 200 km. Ja zrobilem lacznie 263 km. Mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Śmiganko fajne, pogoda fantastyczna, dobrze że wpadliśmy na tamę do Włocławka, toż to była rocznica tragicznej śmierci ks. Popiełuszki. Potem też OK, ale Andrzej tak prowadził swoim potworem 1100, że myślałem, że mi małżonkę zdmuchnie. :) Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym śmiganiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 :icon_razz: No tak Romek . Ładnie to skarżyć na kolegę ? Trzeba było powiedzieć wczesniej ,że jedziesz z małżonką . - Kupiłbym dla niej puszorek . :icon_twisted: Ja jeżdze sam i jestem przyzwyczajony do jazd siglowych . :) Cóz - podziwiem Twoją niefrasobliwość . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witaj Andrzej !!Tempo bylo w sam raz, ale jesli jest za szybko to lepiej nie pedzic za reszta - to inni niech poczekaja.Poniewaz zawiazuje sie fajna grupa motocyklistow bydgoskich proponuje zorganizowac kulig w Cielu z ogniskiem aby sie zintegrowac zanim kolejny sezon motocyklowy sie zacznie ?Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Kulig? Nooo ja sie pisze :smile: Najlepiej w styczniu, bo moja panna wyjezdza na 2 mies do Niemiec :clap:, inne terminy rowniez mile widziane, tylko gdzie ten snieg :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Co roku snieg pada zima - niestety !Nie mowie ze ma spasc juz teraz - niech sezon motocyklowy trwa do swiat, ale dla coraz wiekszych twardzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja tam ide dzisiaj jeszcze gdzies posmigac po okolicy, grubo sie ubrac, kalesony na D i nie szalec :buttrock: a dla odwaznych jak spadnie snieg, kupic sobie jakies enduro, zalozyc ladne kostki i smigac po lasach :crossy: nad tym sie wczoraj zastanawialem... :flesje: A moze sie zrobi jakas impreze polaczona z paintballem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 :buttrock: Cześc Wszystkim ! Równiez ciesze się , że Was poznałem ! Mam nadzieję , że bedziemy się spotykać i jeżdzić razem . Na razie szykuje się zima , ale to nie znaczy,że nie bedziemy silniejsi od niej . Propozycja kuligu jest ciekawa . ja jestem za !!! Piszę się na każdy termin ze śniegiem . :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 kupic sobie jakies enduro, zalozyc ladne kostki od kiedy Bartek jestes taki bogaty ? badzmy realistami - po lesie mozna sobie pojezdzic rowerem, nawet zima A moze sie zrobi jakas impreze polaczona z paintballem? /quote] raz bralem udzial w paintballu, mialem ok 30 siniakow i postanowilem - nigdy wiecej takich glupot !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 quote name='Bartas' date='02 Listopad 2006 - 10:23' post='772628']kupic sobie jakies enduro, zalozyc ladne kostki od kiedy Bartek jestes taki bogaty ? badzmy realistami - po lesie mozna sobie pojezdzic rowerem, nawet zima A moze sie zrobi jakas impreze polaczona z paintballem? /quote] Jeszcze jeste, studentem, wiec za bogaty to nie jestem, ale... http://moto.allegro.pl/item137913140_suzuk..._5_nie_gpz.html Suza idzie pod mlotek, nie wiem za ile ja sprzedam, ale nastepne moto bedzie czyms w stylu Transalpa, Super Tenere, lub tez jakas typowa crossowka do szalenstw. raz bralem udzial w paintballu, mialem ok 30 siniakow i postanowilem - nigdy wiecej takich glupot !!!! E tam, marudzisz :D trza byc twardym, a nie " mietkim" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mysle Bartek ,że jako kolega powinnem Ci powiedzieć ,że jeśli myslisz o typowej crossówce . To powinneś się liczyć z kosztami utrzymania . Tam remonty typu ''wymiana tłoka '' ,- trzeba wykonywać po parunastu najdalej godzinach jazdy . Nie to ,żebym Cie straszył , ale znam Ciebie i powinnienem to napisac . Oczywiście wszystko zależy od Ciebie . :icon_razz: Natomiast w sprawie kuligu , to nawet bez sniegu możemy się kiedyś , gdzieś umówić na kawę , bira lub coś w tym stylu . Jestem otwarty na wszelkie propozycje . :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No racja, koszty utrzymania skocza niesamowicie w gore... ale z srugiej strony dobrze miec moto, ktore nadaje sie do polatania i na szosie i w jakims terenie- zawsze ciekawiej. A na piwko mozna sie ugadac, tu akurat pole jest dosc duze do popisu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Jestem swieżo po piwku z koleżeństwem z 3miasta i uważam, że nam się też należy odrobina luzu i beztroski. Więc kiedy piwne spotkanie w Bydgoszczy? Edytowane 5 Listopada 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Proponuje wieczór z 18 na 19 listopada . ( z soboty na niedzielę ) . godzina najlepiej jalaś 19 . Miejsce - centrum Bydgoszczy . W jakim lokalu , to zalezy od Was .- Tutaj czekam na Masze propozycje . :buttrock: pozdrawiam - Andrzej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ja sie piszę... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi