jaroGS Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ha!! Ta strona jest gówno warta, bo nic na niej nie ma prócz zdjęć. A zdjęcia mi nie powiedzą ile dany wydech kosztuje, ile mierzy, warzy, czy jest gwarancja itd. Jest niby notka którą wkleiłeś powyżej, i to chyba tyle info./.. o więcej detali trzeba by pisać maila... i pewnie zaraz napisze .. a tymczasem --> Jak narazie jestem przekonany do Montii, bo coraz więcej mam pozytywnych opinii. Pozdrawiam :)WitamW firmie Mg motorsport dorabiałem tzw,trójnik zastepujący katalizator,brak cen i opisów na stronie wynika z indywidualnego podejscia do klienta i wkładu pracy w dany element.Ludzie pracujący w tej firmie to prawdziwi fachowcy od wydechów,jesli tylko się wie czego się chce,oni to zrobia zgodnie z kanonami sztuki i prawami fizyki przepływu gazów wydechowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi