cebe450 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Cebe jak ty sie wszedzie wtrancasz :buttrock: Co Ty Fidel nie powiesz??????????? :lalag: :clap: W Tobie znalazłam mego miszcza albowiem i staram sie być do niego podobna :D :P :biggrin: ;) :crossy: :flesje: Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Widuję pod '2oo' taką Panią na Ducati Monster (chyba 900 ale nie dam sobie głowy obciąć :buttrock: ) i ma coś około 150 cm wzrostu... Ledwo dosięga nogami do ziemi ale... Jeździ ! Nie wypowiadam się czy dobrze czy źle, bo nie miałem przyjemności śmigać gdzieś w Jej towarzystwie, ale chyba sobie radzi dobrze skoro jeździ już dłuższy czas... :biggrin: Z jednym się muszę zgodzić jednak... Z tym że problemem może być waga motocykla ! Mój waży około ćwierć tony (!!!) i dobrze że jestem dużego wzrostu (a przynajmniej takiego by trzymając moto między nogami, móc stanąć pewnie całymi stopami na gruncie...) i mam jednak trochę siły... Ponieważ co najmniej raz dzięki temu uratowałem (utrzymałem) moto od gleby... A sytuacja była prozaiczna... Piaseczek przed rondem... Prędkość była praktycznie zerowa ale wystarczająca żeby przy zahamowaniu wpaść przednim kołem w poślizg na piasku... I gdyby nie moja krzepa to gleba murowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Widuję pod '2oo' taką Panią na Ducati Monster (chyba 900 ale nie dam sobie głowy obciąć :lalag: ) i ma coś około 150 cm wzrostu... Ledwo dosięga nogami do ziemi ale... Jeździ ! Nie wypowiadam się czy dobrze czy źle, bo nie miałem przyjemności śmigać gdzieś w Jej towarzystwie, ale chyba sobie radzi dobrze skoro jeździ już dłuższy czas... :clap: Z jednym się muszę zgodzić jednak... Z tym że problemem może być waga motocykla ! Mój waży około ćwierć tony (!!!) i dobrze że jestem dużego wzrostu (a przynajmniej takiego by trzymając moto między nogami, móc stanąć pewnie całymi stopami na gruncie...) i mam jednak trochę siły... Ponieważ co najmniej raz dzięki temu uratowałem (utrzymałem) moto od gleby... A sytuacja była prozaiczna... Piaseczek przed rondem... Prędkość była praktycznie zerowa ale wystarczająca żeby przy zahamowaniu wpaść przednim kołem w poślizg na piasku... I gdyby nie moja krzepa to gleba murowana... .... Jest i Engels! Jeszcze Cię nie zamknęli za "festyn" ??? :buttrock: :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Widuję pod '2oo' taką Panią na Ducati Monster (chyba 900 ale nie dam sobie głowy obciąć :D ) i ma coś około 150 cm wzrostu... Ledwo dosięga nogami do ziemi ale... Jeździ ! Nie wypowiadam się czy dobrze czy źle, bo nie miałem przyjemności śmigać gdzieś w Jej towarzystwie, ale chyba sobie radzi dobrze skoro jeździ już dłuższy czas... :D Z jednym się muszę zgodzić jednak... Z tym że problemem może być waga motocykla ! Mój waży około ćwierć tony (!!!) i dobrze że jestem dużego wzrostu (a przynajmniej takiego by trzymając moto między nogami, móc stanąć pewnie całymi stopami na gruncie...) i mam jednak trochę siły... Ponieważ co najmniej raz dzięki temu uratowałem (utrzymałem) moto od gleby... A sytuacja była prozaiczna... Piaseczek przed rondem... Prędkość była praktycznie zerowa ale wystarczająca żeby przy zahamowaniu wpaść przednim kołem w poślizg na piasku... I gdyby nie moja krzepa to gleba murowana... No dziękuje za poocieszenie ;):)a tak poważnie to dziękuje za wszystkie posty od was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi