Mateusz i vn 800 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam! Wie ktoś może o jakości wyrobu firmy ledmar z Radomia?Podoba mi sie ich kurtka z takim pomarańczowym pasem ala H-D... :) Natomiast nic nie wiem o jakości skór, szwach itp?Cena jest stosunkowo przystepna-640 zl za kurtke skórzaną nie ma tragedii :buttrock: Jeżeli ktoś cos wie to prosze o podpowiedzi! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Mam kurtkę z Ledmara (też spodnie, kamizelkę, nakolanniki itp) i jak na razie super. Szwy się trzymają idealnie. Jakość skóry jest bardzo dobra. Jeździłem w różnych warunkach ale większych zniszczeń nie widać i myślę, że jeszcze mi długo posłuży. Jeżeli chcesz kupić to myślę, że dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flachowiec Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Wie ktoś może o jakości wyrobu firmy ledmar z Radomia?Podoba mi sie ich kurtka z takim pomarańczowym pasem ala H-D... :icon_evil: Natomiast nic nie wiem o jakości skór, szwach itp?Cena jest stosunkowo przystepna-640 zl za kurtke skórzaną nie ma tragedii :bigrazz: Jeżeli ktoś cos wie to prosze o podpowiedzi! pozdrawiam Witam ! Kilka moich uwag na temat ramoneski z LEDMARA ,którą nabyłem w marcu zeszlego roku na Motor Bike Show w Zabrzu .Skóra i szycie skory , wszystko w porzadku ,po użytkowaniu przez jeden sezon i przejechaniu 6 tkm , ok..Natomiast podeszwka poniżej krytyki rozłazi się i to nie tylko na szwach , można powiedzieć , że ma wytrzymałość papieru , przed chwiłą przetestowałem , do uszkodzenia podszewki użyłem mniej więcej takiej samej siły jak do przetargania kuponu LOTTO .Mam nadzieje , że jakość mojej podszewki to jakiś incydent , a nie reguła w wyrobach LEDMARA ,bo jak to się mówi , nie jest ważne tylko to co na zewnątrz ,ale ważniejsze jest wnętrze ;) Pozdrawiam Darek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi