magikk17 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam mam problem ponieważ mam moduł do YZ125 1993r i nigdzie nie moge znalesc schematu do tego modułu chodzi o to ze silnik jest ma przerobiony zaplon na mechaniczny tak ze akumulator i przez przerywacz ale to nie za bardzo wazne chodzi mi tylko czy ktos by mial schemat do tego modułu pewnie wszedzie to samo bo ma kostke jedynie co jest na nim napisane to "4EX-00F8T31316125" z góry dziekuje za schemat i pomoc pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) jest odpowiedni dział , gdzie możesz poszukać książki serwisowej, schematów itd http://forum.motocyklistow.pl/Dane-technic...ocykli-f32.html pzdr Edytowane 12 Października 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi