theonekk Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 mhm ;] no dziekuje za ta rade :buttrock: a zastanawiam się rownież nad jakims Crossem ... co mozecie mi tutaj doradzic !!Yamaha DT ?? 125/80 cos w tym stylu ??Słyszałem ze corssy sa bardzo wysokie czyli tutaj moge miec problem z dostaniem do ziemi nogami :biggrin:( co wy o tym sadzicie i jakie crossy poleciacie dokładnie chodzi mi o 80tki oraz 125 !Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 napisze krótko, miałem aprilie Af 125 i nigdy wiecej nie kupie wlocha i to jeszcze starego !!! wiecej czasu spedzilem w garazu niz na moto a ile kasy wydałem to juz nie wspomne.... kup sobie jakiegoś Japończyka najlepiej jak najmlodszego a bedziesz zadowolony.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theonekk Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 mm powiedzcie mi cos o crossach ?? za ktorymi powiniennem sie rozgladac ?? ktrore sa w miare tanie i dobre ?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 KMX - zajebisty , wiecej nie trzeba pisac, tyle ze to nie cross a enduro :buttrock: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi