Soku11 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Przeciez kazdy wie ze chodzilo o przebieg a nie moc... Tak dla jaj sobie pisali... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 hehe no wiem, zakupiłem świece KATALOGOWĄ NGK BR8ESC troche lepiej chodzi ale nadal na 7-8tys. obrotach trzyma, trzyma natych obrotach pare sekund a gaz trzymam full nieche płynnie na biegach się wkręcac... :/ na postoju zresztą też:/:/ przeczyszcze jutro gaźnik dokładnie jeszcze raz... i ustawie stojan zapłonu... P.S - świeca jest nonstop zalana... a pływak ustawiony żeby brał jak najmniej benzyny... a zalewa... :/:/ i świeca się nierobi kawa z mlekiem :/ niejest wogule okopcona nagarem...:/ czyżby dozownik do regulacji... ? kto ma NS-1 niech mi prosze powie jak wyregulowac... poozdro czekam na odpowiedzi... prosze was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ustaw sklad mieszanki srubka ta mniejsza na polaczeniu gaziora z filtrem :) To powinno metoda prob i bledow poprawic sklad mieszanki :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi