Mechoov Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam. mam problem. nie znam sie za bardzo na moto a w szczegulnosci na cross czy endo a dosc mocno mnie interesuja. ostatnio kolega proponowal mi aby kupic sobie crossa z importu te "mini" z pojemnascia 125, 4suw. dosc fajnie wyglada i mozna to chyba przerobic na supermoto. ale czy warto?? dajcie znac co proponujecie. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam. mam problem. nie znam sie za bardzo na moto a w szczegulnosci na cross czy endo a dosc mocno mnie interesuja. ostatnio kolega proponowal mi aby kupic sobie crossa z importu te "mini" z pojemnascia 125, 4suw. dosc fajnie wyglada i mozna to chyba przerobic na supermoto. ale czy warto?? dajcie znac co proponujecie. z gory dziekiTe mini to są dla 5-cio latków, a nie dale ciebie. Kup sobie jakąś dt, albo kmx i naucz sie dobrze jeżdzic, apotem cos lepszego kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 HEHEHE :banghead: no dokładnie :biggrin: przeciez mini bike są dla dzieci!! :biggrin: no chyba ze tak jak moi kumple kupili sobie takie maleńkie scigaczyki 2t 50ccm i tym po miescie lataja :banghead: pozatym to tym po ulicy raczej nie wolno jezdzic bo zazwyczaj to nie ma homologacji. No chyba ze taki minicross Mc Grath DC edition to to jest cos ale to kosztuje kolo 6000zł i to jest mikro wyczyn do streetu i skakania. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi