adoado0 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam,Czy istnieje jakaś możliwość naprawy modułu zapłou który został uszkdzony od uderzenia w niego lagi od amortyzatora? (pękł ogranicznik skrętu moduł został zgnieciony i popękał przy wejśćiu przewodów..Jest on zasilikonowany fabrucznie.Były 3 urwane przewody które połączyłem z powrotem.Ale to nic nie dało.Nie ma iskry. Nie widać zeby został tak walnoięy zeby wszystkie płytki etc. popękały w środku..Bardziej widać ze dostał strzał w przewody z czego pare się rozerwało..Inne sprawdziłem dokładnie są całe... Czy ktoś zna kogoś kto się tym trudni?? Czy elekrtk zabierze się za takie coś?? Bo używany strasznie trudno dostac do YZ 250 99..Niegdzie nie mogę znależć..Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 pogadaj z brysem z forum on zna się na "prądach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Elektryk motocyklowy Bartek Dobrowolski robił mi moduł podobnie uszkodzony trzy sezony temu. Działa do dziś.Tel. 601 255 698Warszawa, ul. Modlińska 217.Zadzwoń i zapytaj.Powodzenia. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi